Lördag 25/7. Godmorgon!

Jag vaknade alldeles nyss av att jag kallsvettades och andades häftigt... Mardrömmar är hemska! Grannen kom upp och drack en kopp kaffe, vi pratatde och tittade på gamla fotografier. Nu ska vi iväg till huset, plocka blåbär och grilla, Vi får hoppas att vädret håller sig.

Fredag 24/7.

Lonely boy...

Bläää!
Jag har varit så dålig på att skriva den här och förra veckan. Inte mitt fel dock... Nu sitter jag bara och väntar på att något roligt ska hända ;o Inte bra! Jag måste ta tag i min träning ordentligt nu! Under den tid jag har jobbat, har det liksom kommit i andra hand. 

Under det senaste dagarna har jag jobbat och tillbringat tid med Felicia och en gammal vän, Lovisa :)

Mina föräldrar har sin 10 års bröllopsdag idag, så vi ska väl gå ut och äta, senare ikväll.. Sen ska jag träffa killarna från Sthlm, som har kommit till lilla sala.

Istället för att skriva ett så långt inlägg som jag gjorde förra gången, med missade dagar.. Tänkte jag lägga upp bilder, så får man göra sig en egen uppfattning vad jag har gjort.

 

Måndag


Att jobba är bra, för då får man pengar! som man kan köpa kläder för....

Jag har kommit överens med min kära far och mor att jag ska jobba på vårat hus, men samtidigt tjäna pengar. Ganska värt faktist. Det beror nog på att pappa har sett hur jag har legat i och letat efter jobb, men helt i onödan, eftersom ingen ville anställa mig... Så då gjorde pappas företag det. Jag får väl inte så värst bra betalt, men det duger. Nu ska jag iväg, skriver nog ett ytterligare inlägg ikväll :) God morgon!

Fredag.


Woho! Än så länge har vi haft det jättetrevligt. God mat och trevligt sällskap!
Det är det som gör en kväll så bra som denna! Nu har jag lovat Kicki att vi ska dansa, och så får det bli!































































































                  



































                  




































Tack för en underbart trevlig afton!

Fredag


Party! Party!

Nu ska jag vara duktig och städa fram till klockan 4, då jag och Oscar ska börja med maten. Det här kommer att bli trevligt!  Bara jag kan lugna ner mig... 



Från en kväll, då jag och Lani-Kae smygtränade...

Torsdag 9/7


God morgon!
 
Idag vaknade jag hemma hos Oscar. Det fick bli en ordentlig frulle, med egen musli. Sen försvann han i en timme, och jag satt kvar och spelade familjen Myrbergs tv-spel... Helt meningslöst! Jag sprang på en lång väg... Så var det med det! Sen tog vi oss till Waynes och pratade om kommande kväll. Vi gick senare hem till mig och planderade lite till. Så hände det inte så mycket mer :) God natt!


Oscar Myrberg

Onsdag 8/7. Crunchy

I ett tidigare inlägg skrev jag om att jag hade bakat crunchy. Det blev väldigt lyckat, så jag tänkte att folk kanske ville följa min nyttiga trend, och göra sin egen chrunchy/musli :) Jag bjuder på receptet! 



Granola - Crunchy

Ugn 170 grader

Ingredienser
450 g havregryn
120 g solrosfrö
120 g vita sesamfrö
175 g äppelmos
2 tsk malen kanel
 1 tsk malen ingefära
120 g ljus sirap
4 msk flytande honung
1 1/4 dl farinsocker
250 g hel mandel
1 tsk salt
2 tsk solrosolja
300 g russin

Tillagning
Blanda alla ingredienser i en stor bunke, utom russinen

Bred ut massan i en långpanna och låt stå i ugnen i minst 40 minuter.
Ta ut långpannan ur ugnen efter halva tiden, och rör om.
Massan ska vara gyllenbrun, när den är klar.

Efter 40 minuter, ta ut formen ur ugnen och låt svalna. Blanda sedan i russin och lägg i passande burk.

Tisdag 7/7


Jobb, jobb, jobb...

Det blev ingen träning denna morgon, som planerat. På grund utav det vackra väder vi har här i Sverige! Jag vaknade klockan halv 6, tittade ut genom fönstret, vände och lade mig i sängen igen. 

Lisabeth, Lovisa och Felicia kom hit, och vi gjorde Crunchy, någon slags musli... Trevligt! Trevligt!  Vi skulle använda oss utav 250 gram mandlar, och en påse består utav 200 gram. Så Lovisa tömde en påse och började räkna dom i 4 högar ;) det var sammanlagt 200 mandlar hon lade i små högar på mitt köksbord. Ganska roligt att titta på, eftersom hon att hon var så engagerad. Den blev väldigt god! Nu tittar jag på det sista minuterna av minnes grejen av Michael Jackson. Väldigt tråkigt att han skulle gå och dö sådär :( Jag är, såsom många andra uppvuxen med hans musik, och personligen tycker jag att det är svårt att förstå att han verkligen är död och aldrig mera kommer att producera musik. Jag hoppas att han var nöjd med sitt liv, det korta han levde, för på den tiden fick han tillbringa tid med det han verkligen älskade, musiken, dansen och showen. R.I.P Michael Jackson!

God natt!



Måndag 6/7 God natt!


Hahahah! Filmen var jätterolig!! Gillar du djur som pratar? eller elefanter som bygger lekplatser? Titta på den här filmen! :)

Om vi säger så här... Nu ska jag försöka agera kritiker, om det går... Filmen var bra för att den var anpassad för både mindre barn och större, såsom föräldrar och äldre barn i tonåren. Den var rolig, äventyrsfull, lite smått läskig (om man tänker sig från synen på barn mellan 3 och 7år) och ironisk. Som jag ser det, så finns det ett budskap i filmen, något man vill få fram, vilket jag såg redan när det gått 20 minuter av filmen. Vänner kan man alltid lita på, i vilken situation man än befinner sig. De finns där, när du minst anar. Även om man inte tror att man gör tillräckligt för sin vän, räcker det bara att visa att man försöker. Så tror jag att författaren har tänkt!

Titta på den och skriv en rewrite till mig, på hur just du tyckte, och se om det stämde in på min förklaring. Hoppas du får en trevlig filmstund, antingen i biosalongen eller hemma i soffan!  Nu ska jag sova för att gå upp tidigt och jobba.

God natt!

Måndag 6/7 Bio




Jag är så duktig! tra la la la..
Nu ska jag iväg och kolla på Ice Age 3 med Lisabeth. Den första och andra filmen är bra, så jag hoppas att den här är det med.

Har någon sett den? Kommentera och säg vad du tyckte.


Söndag 5/7

God morgon!

Idag hade jag planerat att gå upp klockan halv 6, för att gå ut och springa. Men nej... jag var så trött från gårdagen att jag inte hörde att klockan ringde, och min mor stängde av den. Nu blir det väl brunsh och kanske en cykeltur till huset. Vi hörs!


Gårdagens outfit:
Klänning och skor från H&M, kofta från Weekday.
Väskan hittade jag hemma i förrådet. Glasögonen fick jag utav Oscar.

Lördag 4/7 Power Meet

Denna förmiddag var ganska seg.. Lite jobb, fika och trevliga grannar. Sen tog jag med mig Oscar och Maria, i min privata taxi och åkte till Västerås. Vi blev avsläppta i Gideonsberg, för att chauffören hade ingen möjlighet att ta sig till stationen... Så fick också en lång och skön promenad, vilket jag tyckte kunde behövas.

Efter denna långa promenad förtjänade vi en varsin glass. Så vi stannade till vid ELBA- hamnen, samtidigt funderade vi på att ta en boattrip till någon utav öarna, men vi kom fram till att det var alldeles för dyrt. Sen blev det lite koll på bilar och även på olika marknadsstånd som ställts upp längs vägarna.
Nu var det dags för en matbit, så vi tog oss in mot stan, och beställde mat på Spicy Hot. Jag rekomenderar starkt att gå dit någon gång! Maten är god, servicen är bra och det är inte för dyrt heller.

Strax därefter tog vi 22.17 bussen hem till Sala. Jag och Oscar bytte om, och vi gick ut igen! Vi träffade Lani-Kae och hennes pojkar, som vi umgicks med en stund. När klockan blev 02.00, stängde hotellet och man träffade en och annan bekant. Jag träffade t.ex. min granne Peter, som hde druckit lite mer än han borde... Han och jag hade en väldigt lång disskusion, inte så seriös, men lång! Så var det en bekant till honom som trodde att jag var född 88. Hah! Hur kunde han missta sig med 5 år?!?! Hur gammal ser jag ut att vara?
 
Sahlin ringde och sa att vi skulle till Måns Ols och bada när klockan var 3. Oscar kände inte för att bada, så han drog hem. Men jag, Kicki och Maria liftade med en raggarbil dit upp. När vi kom fram fann vi ingen Sahiln... Maria gick hem, men Kicki och jag letade reda på ännu en bil. Det fick bli Securitas den här gången. Vi kom hem till Kicki, men dörren var låst! Vi gjorde ett antal misslyckade försök att ta oss upp till hennes fönster via trappräcke och stupränna. Sen fann vi en bänk, slog oss ned och väntade på att någon skulle rädda oss. Skulle ingen göra det, hade vi en reserv plan! Sån tur var kom Larne och öppnade.

Underbara Oscar och kusin följde med till Västerås.
Min kära vän Oscar Myrberg och kusin, Maria Lundgren.

En gammal dam hade tappat ett paket med tvättmedel...
 En tant hade tappat ett paket med tvättmedel...



Ja...Vad ska man säga?


 

Fredag 3/7 God morgon!


Idag när jag vaknade, blev jag lycklig utav synen av denna person. Även om vädret var dåligt, kunde det inte förstöra min lyckliga stund. Jag gick hem och tog mig en frukost, fortfarande lika lycklig, fastän det nu börjat åska och mullra. Nu sitter jag här och lyssnar på trevlig musik, och hoppas på att nådon kommer rädda mig ifårn den här skärmen, som jag oftast brukar fastna framför... Inte bra! Ska väl ta mig en sväng förbi Xrsize, innan jag åker till Västerås. Det är nämligen Power Meet idag :) Ända sen jag var lite har jag tyckt om att åka på denna tillställning, troligen för att pappa är så intresserad, jag tror att jag fått lite utav den genen, om man kan säga så. Jag ser verkligen fram emot det!
Nu ska jag ta och umgås med lillasyster en stund, sen får vi se vad som händer. Vi hörs!



Torsdagen den 2/7

Ingen mår sämre utav lite träning

Denna förmiddag/eftermiddag har jag tillbringat med Lani-Kae, vid Måns Ols. Jag har typ bränt mig på ryggen, eller jag har i alla fall blivit rödbrun, typ kokt kräfta ;o Jag brukar aldrig bränna mig, heller aldrig bli röd! Konstigt...
Det var trevligt fram tills jag skrapade armbågen på bryggkanten, för att Jesper Olsson skulle putta i mig. Jobbig jävel! När klockan var 3, tog vi våra grejer och vandrade den långa vägen hem. Vi bestämde för att träffas igen lite senare, för att gå till Xrsize och spinna :) Det började 6, och vi var där 10 över... Så det blev inge av. I stället sprang jag på band och utförde lite annan träning.  Nu sitter jag här och är nyduschad, ska nog ta mig en grekisksallad, eller något liknande. Jag kommer bara kanske skriva ett ytterligare inlägg idag, vi får se :) 

Kram Felicia 



   


Torsdagen den 2/7

God morgon!

Jag kom nyss ut ur duschen, eftersom jag har tagit mig en springrunda, klockan 7... Jag tror att jag sprang ca 4-5 kilometer :) Det är verkligen skönt att gå ut och röra på sig! Idag har jag planerat att gå till Måns ols med Lani-Kae och schteka!! Annars följer jag med pappa till huset och jobbar. Lite senare, har jag tänkt gå och ta mig ett styrkepass på Xrsize, om kroppen orkar. Ett eller flera inlägg, kommer ikväll :) Vi hörs!


Onsdag den 1/7

Kvällsdopp

Jag har nyss varit vid måns ols, med Lani-Kae :)
Där träffade vi folk, både trevliga och mindre trevliga... Jag och Lani-Kae badade i alla fall, och försökte att inte låtsas om dom. Hah! Arian puttade i Kicki, så att hon tappade sin t-shirt. Så jag fick slänga mig i vattnet och hjälpa henne sätta på den ;)  När vi skulle hem, drabbades vi utav panik, anledningen vill jag inte ta upp...  Vi slapp gå hem och fick skjuts av Sahlin. Tack för det!

Nu har jag tänkt gå och lägga mig, om inte jag blir stoppade av en filmtittande syster. Jag kan knappt slita mig ifrån en bra film, så vi får hoppas att jag går raka vägen till sängen. God Natt!



hahaha..


ONSDAG

Oscar kom hit, och vi tog med oss min far ner på stan. Jag var ny duschad och påklädd, beredd på det värsta! Vi gick i alla fall in till polisen, och fixade ett ID- kort åt mig :)  bättre sent än aldrig... Jag blev ganska nöjd med bilden och namnteckningen, så jag hoppas det blir bra. Som sagt, så blev det lunch på Waynes med Oscar. Vi tänkte att det skulle vara trevligt att sitta ute i solen, visserligen var det trevligt, kanske lite varmt... Men det värsta var ju att fåglar kom och satte sig på vårat bord. Det var riktigt äckligt!! Efter besöket på Waynes, tog vi en snabb runda in i gallerian. Där vi båda fann ett par skor (sandaler från VAGA BOND) och jag en ring, ifrån KICKS.

 
 



Onsdag den 1/7

God morgon!       

Idag har jag inget inlagt i min kalender, vilket är tråkigt... Men sån tur var ringde Oscar mig, och bad mig hitta på något med honom :) Båda är jätte hungriga, så det blir väl en sallad på Waynes. Sen vet jag att sommar-rean är i full gång, så det kanske blir något nytt som jag får tränga in i garderoben :) Vi hörs!
  
         

Jordgubbar är gott!



Jag klarar mig aldrig utan en ordentilg frukost..


RSS 2.0