SPETS
SÖTA SYSTER var duktig då hon själv fann tröjan hon bär på bilden. För endast femtio kronor på Lindex. Söt filur.

TODAY.Necklace 44 CM Metal SEK 149, Nelly Accessories - NELLY.COM

   
Likey! Från Nelly, för ett pris som är ganska snällt för plånboken.

 


JEWELLERY

ÅH!  Min kära syster ringde precis och berätta om en sida med mycket smått och gott. Där jag bland annat fann dessa... Riktigt underbara! Eller vad säger ni? Dessa finner ni här på shopbop.com

Alexis Bittar Red Jasper Oval Klimt Ring  Alexis Bittar Onyx Oval Klimt Ring Elizabeth and James Feather Across the Hand Ring Made Her Think Double Band Chain Ring SPEAK UP

IDAG startade jag dagen med att försiktigt pressentera dagens tävling och alla deltagande. Heh. Det var ändå ganska roligt. Jag kommer deffenetivt att ställa upp på det igen! Så det så! God kaka serverade de också.  FAan. Det går inge vidare för mig och beach 2010. hm... Jaja,  nu tänkte jag lägga näsan i matteboken någon timme. Hej.

TONIGHT

JO, jag har bestämt mig. Ni får väl ta del av den braiga blogg jag fann. Detta är också en mode-blogg, som nästan alla andra jag läser. Den här tjejen, Marcella är söt, duktig på styling och har dessutom bra smak. I like her. Förövrigt så kommer Erica hit idag. JAA!

 

 

 


Lät du henne komma närmre.
Her name is Frida and she's my friend. Duktig.

TODAY
Vackert halsband jag fann på H&M. Ska man beställa ett kanske? Blev lite sugen... Jag har funnit en ny blogg att lägga till i min samling. Vi får se i framtiden om jag delar med mig av den till er. Hej så länge.

Fuck it


I morse vaknade jag vid 6 av att min arm gjorde ont. Den är fortfarande svullen och öm, å jag kan knappt böja på den. Fuck it.  Vad tycker ni om håret föresten?

TODAY
Något som dessa är något att införskaffa till våren/sommaren. Det ska i alla fall jag göra.
P A R I S


JAG HAR blivit väldigt intresserad av Frankrike nu under våren. Jag vill resa dit, kunna språket och leva som dem. Å så förra veckan så fick jag en tygkasse av Oscar och tanken slog mig. Jag kan skapa mig en Frankrike-känsla att ha med mig överallt. Så jag sprang iväg och köpte färg och plast. Strök kassen och började måla. Mycket roligt och kreativt. Tycker jag. Och så här blev det.
AT PIXIEMARKETI like it! Ge mig kavajen, de båda gråa harembyxorna, skinnshortsen och den gråa tröjan. NU!

TODAY.

Miiisig byxdress, som jag har beställt ifrån H&M. Cirkus hundra kronor.

UPDATE

YES. Det är aldrig fel med förändringar så jag bestämde mig nyligen för att ta bort och lägga till kategorier. Bort tog jag Allmänt å VIDEOBLOGG, till lade jag EVERYTHING och ändrade LIKE till ILIKE. heh. I EVERYTHING tänkte jag lägga allt som borde ha hamnat i Allmänt, (jag tyckte bara att den kategorin inte passade in...) Å ILIKE kommer det inte att bli någon skillnad på. Dock tog jag bort några inlägg, däribland de videoklipp jag har lagt upp. Nej, nu ska jag sova. Buenas Noches.

TODAY.

Idag bjuder jag på dessa snyggingar som jag var påväg att köpa i lördags. Anledning till att jag inte gjorde det var för att mitt satans studiebidrag inte hade satt sig på mitt kort... Arg.

Vackra sak

Att: Paticia Lundgren


DEN HÄR veckan hemma har både gett mig glädje och tårar. Jag har haft det jättetrevligt med vänner som jag har träffat, också med min familj, men mindre med min syster. Jag tycker att det har varit jättetråkigt. Jag vill dig bara väl, men du verkar ej förstå. Jag älskar dig, men jag känner inte att du älskar mig. Ibland är du det enda jag har, så stanna för min skull alltid kvar. Kära syster... Jag älskar dig!Fint du målar...

Last Friday.Jo, det dög. Trevligt sällskap hade jag i alla fall. P.S. Jag har gått och blitt brunhårig under denna vistelse hemma. Det var inte planerat. Mer än så säger jag inte. Hej.

MONDAY.God morgon kära läsare.

UNDERBART

JA! KUL! Mitt bagage fick inte plats på flygplanet, så det kommer hem till mig vid midnattstimman... suck. Ja, ja, jag kom fram i alla fall. Nu väntar en vecka med en massa jobb, för under denna vecka har vi USM här i Tärna och vi är med och arrangerar det. Jag ska dock få sitta inne i seketariatet hela veckan... fast det kan ju vara bra om det blir dåligt väder. Nej, usch. Jag är trött och ska väl snart sova. Men först ska jag gå upp en sväng till killarna i klassen. För PIP var nämligen in här en sväng och såg förnulig ut. Sedan frågar PIP mig om han fick smeka mig... Hmm. Det såg ut som om PIP pratade med någon på telefon, genom headset, som sa vad PIP skulle säga... hah. Ha en bra fortsättning på dagen fellas. See ya.


Jag bytte ut namnet för att personen i fråga inte ville att jag skulle skriva ut det. PIP.

JUST SO YOU KNOW...

...SÅ ÅKER jag hem till Tärnaby på söndag och blir borta ett tag. Hanna är påväg hit. Vi ska tvinga hundarna på varandra och kanske ta en titt på staden. CIAO!

BACK IN THE DAYS

Idag for jag tillbaka till byn där jag till viss del har växt upp, och besökte dessa två gullungar som gör mig sällskap på korten nedan. Åh, så glad jag blev när jag fann korten!


Dr Martins
JAG HAR blivit helt såld på dessa. det har bara tagit mig ett tag att erkänna det. Ett par vita av dessa hade inte varit fel. Dock till nästa höst.

Keep on walking

OM JAG inte har sagt det tidigare, så säger jag det nu. Jag blev riktigt besviken över att inte Salem vann över Anna. Visst är hon duktig, men jag gillade Salems låt mer vilket den internationella juryn också gjorde. FEL av svenska folket. Därför får ni återigen höra Salems bidrag här. Ni kanske ångrar er...


THE HIVES

YES. Nu har jag äntligen fått min klubbjacka. Det är väl inget speciellt med den förutom att det står THE HIVES på den. Jaa. De sponsrar våran klubb. heh. Tufft. Det var den enda anledningen till att jag ville ha den. Hihihih. Jag har inte lagt upp något dagens plagg på länge, men jag har knappt suttit vid datorn här hemma, så det har ju varit lite svårt. Men så fort jag kommit upp till tärna igen fortsätter jag med de. Time for some plugg. See ya.

YES.

HOME SWEET HOME. Äntligen hemma igen. Skönt. Under dessa tre dagar har jag hunnit bli kissgul i håret och sedan mörk, mörk brun, brun av solarium och blitt drabbad av nå ont-i-magen sjukdomö. Hmm. Så nu är jag brunett alltså. Får se hur länge det håller. Nu är klockan mycket, så jag tänker sova och jag råder er att göra det också. Got natt.


JUST DO IT

GOD KVÄLL kära läsare. Denna vecka är jag i Sunne på SM. Kul, kul. Farten är över och nu återstår bara storslalom och slalom, vilket jag verkligen ser fram emot. Massage kan både vara skönt och oerhört obehagligt. Jag har under veckan fått muskelkramp i båda vaderna och jag har då fått massage av våran sjukgymnast. Visst är hon duktig, men ont gjorde det. Jag får hoppas att det blir bättre i alla fall. Sleep well, cykelställ.


F U C K O F F.

GAAHH! Jag orkar inte. Jag förstår inte att man kan tycka att det är kul. Varför berättar man ens en sådan sak? Drygt. Det är väl min ensak. Det är ju mitt liv. Sköt era egna istället. Det finns vettigare saker att snacka om? SLUTA.

TODAY.
Den här söta finner ni på Top Shop, för cirkus 300 kronor.

MAN GAGA

ÅH JA! KUL! Jag hoppar, skriker, gråter och nästan dör... I alla fall, kul med nya läsare och besökare. Lady gaga kommer till huvudstaden den 7 maj och jag vill gärna se henne. Biljetten var ganska dyr för en student som mig, men jag kanske får en slant av far om jag frågar snällt. heh.  Någon av er som gillar Lady gaga, och som kan tänkas se henne i sommar?

rubriken blev som den blev för att Kling tyckte att hon var en man. CIAO!


TODAY.


Jag tänkte börja med ett favoritplagg per dag. Vi får se hur länge det håller. Dessa finner ni på Weekday.

HEY'ALL

ALLTSÅ... Jag har sökt ett antal sommarjobb till den här sommaren, fast än jag aldrig haft ett, så jag börjar bli lite nervös faktist. heh. Jag har så många frågor kring det. Vad är viktigt att ta reda på? Någon som har koll? See ya fellas!

F L


Tack Mamma för sjalen.

WEDNESDAY

GOOD MORNING everyone. Ännu en dag utan skidåkning... kul. Så nu ska jag krypa ned under täcket igen och vila en stund. Sen plugga, plugga, plugga. Adios amigos!


I've got a feeling.Underbart söt. Från H&M, under hundralappen. Bra.


FUCKING TUESDAY.


Since I'm not allowed to be in school in my condition, I sit here and play. Guten tag.

TICKETS

INGEN skidåkning idag, får inte bli sjuk till nästa vecka. Så istället sitter jag på mitt rum och kikar på biljetter till Lady Gaga's Monster ball tour, då hon kommer till huvudstaden den 7 maj. Vad är bäst, bästa sittplats eller ståplats? Någon som vill gå med mig?

MONDAY.


Today I'm blue. Skor H&M, tights Cubus, skjorta julklapp, smycken. 

RSS 2.0