BEAUTIES 

 YEAH! Endast 600 pix. Ska man kanske beställa ett par?


THE END

TREVLIG AFTON, denna gång inte bara med Oscar på bryggan utan även min kära lillasyster, därefter mötte Felicia också upp oss. Med "the end" menar jag att jag under ett tag funderat på att byta blogg, och vilket jag snart kommer att skrida till verket med. Lugn, bara lugn! Ni kommer att bli lämnade utan adress till den nya. Laters!

MINKPINK

THESE I borowed from Emelie my sweet friend. And I must say that I love the dots and the socks, but I would have wanted them in black. That is something to think of. Sory Emelie... for steeling them.

ACNE SS/11 MENSWEAR PRESENTATION

ÄNNU EN DAG på jobbet. Järnspikar va folk det var idag! I alla fall... så kom det en kund som lät precis som Klingen, liknade Klingen och hade samma dialekt som Klingen, dock var det inte Klingen. Nä.. det var en brunhårig tvåbarnsmamma, något lik Klingen men en aning större, något. Lite gladare blev jag utav denna händelse i all stress som rådde. Nu ska jag inte svamla mer, utan låta er få se detta mysiga klipp och ge mig själv en spark i baken, för nu måste jag ut och träna! Laters!


COCO CHANELLAST NIGHT visades "Coco, livet före Chanel" på tv'n hemma hos mig. Visst kunde den ha varit lite bättre filmad men den var ändå värd att titta på. Min syster grät... Jag förstod inte henne där riktigt. Förövrigt så blev jag väldigt inspirerad av filmen, så... se den om ni får chansen! Now, of to work! Laters!


HAIRCUTJAG HAR äntligen tagit mig mod att gå till frisören och boka en tid, och igår så blev jag av med fem centimeter utav mitt långa vackra "pokahontas hår" frisören sa så... Jaja, nu ser det inte lika slitet ut och någon skillnad på längden syns knappt. Nice! Men den stora frågan är ju... om jag ska behålla den här färgen eller försöka få tillbaka min riktiga hårfärg, Jennifer Aniston håret. Ska jag eller ska jag inte? hm.. This was last sunday when I went to the capital.

WORLDTOUR

TREVLIG KVÄLL med Oscar, mycket trevligt! These are the moments I'll always keep in my mind. Ciao!


RSS 2.0