TUESDAY.

God morrgon Bloggen! Jag kom nyss ifrån ett möte med min tränare, där vi bestämde vad vi skulle träna idag... Under helgen har jag inte riktigt varit ärlig och uppriktig, så jag ska försöka ta igen det och bli ännu bättre på att uppdatera. Jag måste på nå vis hitta ett ämne jag kan rikta in mig på och förmedla det till er. Jag vill så mycket men det är inte alltid det blir som jag tänkt mig. Nej, nu blir det svenska lektion. See you later.

/ xoxo


MONDAY

ÄR SNART SLUT... Men jag ska skriva lite om Emelie Johansson först! Så sent som idag, gick en källa ut med att hon och en mr. A har gift sig i hemlighet, och nu nästa vecka ska de på smekis. för er som inte vet det så e det smekmånad... Landet de ska till vill de inte gå ut med, de vill inte bli störda! På bröllopet fanns det ej tid för protester, vilket var synd.. Men jag och Erica vi gärna önska brudparet en hälsning...

Kära Emelie och Alexander, jag och Erica vill säga att vi känner oss djupt kränka, för att vi inte fick någon inbjudan. Fastän vi står er så nära så får vi inte ens reda på om äktenskapet förrän bröllopet är genomfört. Fy på er! Men ändå vill vi gratta och önska er all lycka, och ett fortsatt liv tillsammans!


/ xoxo

2 DAYS LEFT

Klockan 15.25 på onsdag, sitter jag på flyget som ska mig hem till Sala. Det är inte långt kvar nu! Jag känner verkligen att jag behöver komma hem nu, det syns till och med på mina prestationer och så får det inte bli! För inget ska hindra mig från att nå mitt mål, INGET! Har jag väl bestämt mig för något får jag faktist lov att klara av det, oavsett hur mycket jag får offra, för jag vill inget hellre just nu! Usch vad jag inte vill flyga själv, man känner sig så ensam, å piloten vågar jag inte prata med. Nästa gång jag ska hem får jag ta och fixa resan själv, annars blir det aldrig som jag vill ha det. Nej, jag har annat för mig än att ligga här och klaga. Nu får jag ängna några minuter åt min utbildning...

/ xoxo


BLOG AWARDS 09

Ikväll kommer Blog awards att sändas på tv400, vilket jag kommer titta på. Min inbjudan måste ha kommit fel eller något, för jag kan inte hitta den... Så jag får stanna hemma i år, men nästa år måste jag nästan gå. Jag som så gärna ville träffa Kissie, det var ju så länge sen... Men det får väl bli någon annan gång det med. Istället får jag sitta hemma, i det lyxiga sällskapsrummet och glo på tv'n med en bit Marabou choklad bit och tröstäta... Eller så stannar jag kvar här och bloggar lite.


/ xoxo


FINALLY

Mina grejer som jag har beställt har äntligen kommit! Det är bara bra att ha grejer, så det var väl inte så mycket skriva om men... Fina var dom!


THIS IS IT

ÅH! Jag har precis bokat 2 billjetter till This is it, med Michael Jackson. Jag tänkte att det får bli en pressent ifrån mig till mamma, eftersom hon inte fick någon när hon fyllde år. Så söndagen den 1/11 klockan 18.45, kommer jag och mamma att sitta bänkade på plusstolar (VIP) med en stor popkorn och njuta av det sista som Michael lyckades åstakomma. Hiihih, åh vad jag längtar!




TODAY

Idag ska jag försöka hinna med en mängd olika saker... T.ex. åka skidor, tvätta, städa, träna, äta, vila, köpa kläder och framförallt men inte minst blogga! Jag glömde bort bloggen igår och jag känner att jag har lite ångest över det... Därför ska jag göra mitt bästa idag och skriva några rader så fort jag känner för det. Tills vidare får det här räcka, men det dröjer nog inte länge innan nästa inlägg kommer. Orkar ni vänta?

/xoxo


TOMORROWTHEWEEKENDWILLBEGIN

JAA!! Vi ska få åka skidor redan imorgon! Jag är lycklig, jag hoppar, skriker, gråter, jag är också exalterad och våt... (internskämt) Nu har jag fixat mina skidor, men jag har valla kvar att cikla bort, sen så är det bara att trycka i pjäxorna i bindningar och sedan glida fram på snön. Åh vad glad jag blir när jag tänker på det!

Nu ska jag sova för att orka med morgondagen. God natt bloggen!

xoxo


15 Oktober

WOW! Idag satt jag för första gången i en pistmaskin! ;o En aning obekvämt vare.... Den måste typ ha varit med i Pimp my pistmaskin eller nåt, för det fanns jättemycket special edition grejer i den. Hah! Så flyttade vi snökanoner från Ingemar till Anja. Jobbigt värre, tungt och jävligt. Men snö stötte vi på och det var trevligt. Redan på måndag kommer vi att börja träningen på snön, å så otroligt roligt det är! Nej, nu ska jag iväg till sporthallen och spela innebandy. 

xoxo






GOODNIGHT

Nu ligger jag i min säng och ska alldeles strax krypa ner under täcket och sova mina nio timmar. Ett samtal till pappa skulle inte vara fel... Åh! Igår och idag jobbade en hantverkare på skolan, och man gick förbi honom varenda gång man skulle på lektion.... Första gången jag passerade kände jag lukten av spackel och det första jag kom att tänka på var min kära far. Jag saknar honom verkligen! Han är oftast förstående, lyssnar på mig och är jättebra på att stötta mig. Om jag någon gång skulle gå in i en vägg, skulle han vara första personen jag ringde! Man säger väl att pappor har en speciell kraft, kanske inte just så men jag kommer inte på uttrycket. Det är så skönt att bara sitta och prata med honom, jag känner mig så trygg, som att inge, vad det än är kan störa mig... Nej, nu måste jag sova och mer bloggande tillåter inte min dator. Internet stängs nämligen av klockan 23.00 på vardagar för att vi ska sova någonting... God natt!


What should I do?

Jag har länge gått och funderat på vad jag ska ta upp i min videoblogg.. Jag såg någonstans att någon fått ett riktigt bra tips ifrån en läsare. Så jag tänkte.... att ni läsare kunde komma med några förslag. Skriv gärna för det blir jag riktigt glad för. Tck på förhand, om man kan säga så.

MONDAY.

Den här veckan ska vi börja köra igång med styrketräningen ordentligt. Så idag gick vi igenom övningar och kollade hur mycket vi orkade maxa. Jag hade helt och håller missuppfattat min egen styrka, jag orkade betydligt, mycket mer än vad jag trodde, 210 kg i benpress är inte dåligt... men tyngre ska det bli. Jävlar vilken biff jag kommer bli efter 4 år här, om jag tränar styrka 5 dagar i veckan, jag får väl satsa på det.


JUST BECAUSE





TOVE ÖSTMAN STYRKE

Jag är nästan säker på att den här tjejen kommer att vinna årets Idol. Hon är helt underbar, så egen och skön! You go girl!



PÄLSMÖSSA

 

n sådan här kan vara något att införskaffa, mysig och helt underbart skön. Jag har kollat runt lite, och det finns en att köpa på H&M Herr, för endast 99 kronor, man kan även ha tur och finna en på second hand. Vad tycker ni? Är det hösten/vinterns måste ha plagg?

I LIKE

Blackpool SEK 499, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Jag har gått och blivit kär i dessa underbara skor från Nelly.com. Det är bara synd att jag inte har så stor användning för dom, när jag går här uppe... för här är det träningskläder som gäller. Men jag är ju hemma en eller två gånger per halvår...

Tänk er en större, lätt stickad tröja, bara ben och dom här

FASHIONTOAST




Bra blogg och inspirationskälla


THIS TIME BABY

 



Ni som har spotify, ta för er och lyssna på den här låten. kilcka på länken...

http://open.spotify.com/track/3pU3mRumn5rWii1rKNu1eV
 


SWEET

När jag kom hem igår natt, låste ag upp dörren till mitt rum och fann en fin skål med godis på mitt skrivbord. Även om jag inte är så förtjust i godis så var det en trevlig present. Tack än en gång Erica!

THIS WEEK










BIRTHDAYKID

hihihi... Idag vakande jag av att mina kära klasskompisar sjöng för mig. Så gulliga dem är! Å resten av gänget har också grattat mig :) Det får väl bli en sväng till ett bageri och köpa en tårta.

Det blev inge skidåkning idag, för backen var stängd... Men träningen var inte utesluten ändå, vi har istället kört intervall träning och lite senare på dagen ska vi köra lite styrka.


DAY2

AHH! Gustav typ dog idag! eller det lät så i alla fall... Han ramlade och bröt både sken- och vadben ;o å ikväll ska han operaras... Usch! Jag blev verkligen rädd! Jag tror jag aldrig någonsin blivit så pass rädd tidigare. Vädret var en aning sämre idag, men det gick fortfarande att sätta på sig skidorna och ta några åk. Vid lunch började det blåsa riktigt ordentligt och liften stänge. Just då när jag kommit ned, från det sista åket, ser jag Sandra stå och gråter. På något konstigt sätt hade hon brutit tre ben i handen, pek-, lång- och ringfingret. Hjälp vad läskigt det är när folk gör illa sig hela tiden! Hoppas dem blir bättre  och lycka till med operationen Gustav!

FINALLY

Nu sitter jag och Louise i reseptionen på hotellet å leker lite... Resan gick bra med långsamt, å nu när jag tänker efter så kommer jag på vad vi har glömt... kanelbullarna! Vi har ju inte käkat en enda bulle idag ;o Det får ta och bli en imorgon istället!

GOODNIGHT

Nu ska jag packa det sista, kanske se en film och sen gå och lägga mig... Jag ser fram emot en vecka på snö!

I'M BACK


ALLATONCE


WHAT I'M I DOING?


COOPER

Då var det avklarat, ännu en gång. Innan jag sprang satte jag upp ett mål, och det var att springa under 13 minuter. Å tänk er, jag klarade det! Jag gick i mål på 12.58... Nöjd är jag väl, men jag vill så gärna springa ännu fortare. Så jag får väl ligga i och köra hårt med konditionsträningen. Nu är det tagga inför Juvas som gäller och ännu ett träningspass i spåret.

MAN IN THE MIRROR



I like this version...

LAST NIGHT

Erika sa en kul grej... - Förlåt Louise att jag håller dig mellan bena, men det är så skönt!

Igår fick jag mycket gjort, även om dagen kändes som en evighet. Nu är jag klar med alla läxor, så jag behöver inte stressa i Juvas. Åh så roligt det ska bli! Tidig uppgång, några timmars träning på snö, fysträning, skidvård och sen bums i säng... Så ser ett typiskt skidläger ut, men visst finns det tid för skoj och skratt, men det har man ju ändå medans man tränar. Nu ska jag göra mig mentalt förberedd för att springa ytterligare ett coopertest och den här gången ska jag göra nytt personbästa. Wish me luck!


MYALLSTAR



De har sett sina bästa dagar...

FIVEDAYSLEFT

Åhh, nu är det inte långt kvar! Jag och Loucie funderar på att annordna ett Sweet sixteen party... Skulle det vara något? Nu ska jag ju inte vara hemma på ett tag och kommer inte ha tillgång till internet på samma sätt, men jag ska försöka hålla er uppdaterade om vad som händer på ett träningsläger tillsammans med Skidhemmer. I hope you'll like it!

THEY ARE IN


FRIDAY.



22.37

Nej, nu är det dags för mig att stänga av datorn, läsa lite matte och sedan sova... God natt bloggen!

TORSDAG.

God morgon! Idag har tränarna här på Skidhemmet bestämt att det ska hållas ett slackline test, där man ska gå ett visst antal meter på lina... Åh! Jag har sån ångest över det här, för om vi inte klarar det ska vi få springa en mil. Jag försöker ställa in mig på att jag aldrig ska behöva tänka på det, för att jag ska klara det på första försöket, men än så länge har jag inte klarat av att gå på linan även fast jag tränade tre timmar i streck. Vi får se hur det går och hoppas på det bästa.


RSS 2.0