The twentyninth of November

IDAG ÄR DET FÖRSTA ADVENT, dock har jag inte firat det och heller inte tänt några ljus, det får jag ta och göra ikväll... Alldeles nyss var jah ute i backen och tog några åk, och jag ska väl ut igen snart, gick bara in för en paus, det är typ -15 ute... See you guys later.


WILDFOX
TODAY

Lev varje dag som den var din sista och lägg dina sista pengar på mode... Hellre fattig med stil än rik och utan..

Så ska det vara! Och fler människor borde tänka så! Jag har under denna eftermiddag setat och letat igenom flera stycken modebloggar och hittat ett och annat intressant. Detta inslag kommer ifrån fashionholic som var en av bloggarna jag hittade. sarajsoberstill var också en utav dessa och hon "Mäster Jåda" är nämligen en gammal vän till mig. Jag är riktigt imponerad av hennes blogg och hennes utveckling (från att vi var 13-14) Det får bli en ny prenumeration i min samling. Idag har jag också bestämt träff med henne, då vi på jullovet ska stråla samman och ta en fika på Storken. Det var allt ifrån mig denna gång, see you guys later!


WISHLIST

DEAR MUM, DAD, FRIENDS AND FAMILY...  This is what I want for christmas this year. * ipod nano, röd. * nagellack från OPI och Makeupstore. * en svart kanin pälsmössa från rodastjärnan. * en bok om idrottpskologi. * Hulken. * Ramones. * RINGAR. * en upplevelse. * an animalshirt. * a photo 18x24 cm. * något personligt. * and of course.. a par of shoes. That's it, and it's not to much!


KNOGJÄRNÄRSNYGGT
Fast detta är inget... Har någon 700 kronor över? Åh! Jag har blivit så shoppasugen så det är inte sant. Jag måste köpa något snart! Det finns liksom inte så många klädaffärer i Tärna.

Denna ring är ifrån www.shopgarde-robe.com


LAST SUNDAY
Photo by me. Förra söndagen kom Alena på besök hem till mig och vi tog oss ut på en härlig promenad, där bland annat dessa foton togs... Tack i efterhand för en trevlig afton Alena!


FRIDAY.


DRESS ME

 

 

ÅH! Give me theese beauties! Ni hittar dom här på www.Fashionology.nl


and now he gave me tears

NU HAR HAN åkt... USCH! JAG VILL INTE! Men det dröjer inte länge innan han kommer upp igen, sån tur är! Han frågade om jag inte var hans dotter trots allt... ÅH FAR MIN, LÄMNA MIG ALDRIG!

beatonthebratJAG SKA nu ta en fika med far min och disskutera livets gåta...

HEMADEMEHAPPY

ÅH! JAG ÄR SÅ OTROLIGT GLAD! Min träning har väl inte gått så bra på sista tiden, och andra saker har också tyngt ned mig... MEN SÅ IDAG, vid lunch möts jag i dörren av min kära pappa! Åh så glag jag blev! Det enda ord jag kunde få fram var "Vad gör du?"... Å sedan bröt jag ihop. Med gråten i halsen stod jag och kramade honom en bra stund och jag kunde inte få fram ett ord, jag bara stod där å grät över att jag var så chockad och glad. Jag tror att jag aldrig har varit så glad över att träffa honom, detta besök behövdes verkligen! Nu har han varit på Konsum och handlat, så ikväll bjuds det på julfika!

 

/ florence


Let me go home

Tagen av min kära vän Lisabeth i somras.


231109

VARFÖR HÄNDER DET MIG?

I köket hos Felicia Lundgren

Alena och jag har nyss käkat kyckling med ris och jordnötssås, mycket trevligt! Å nu tänkte vi att vi skulle ut på en pronmenad och fota lite...

/ xoxo

ALLSTAR


20-21/11- 09

JAG HAR varit lite dålig på att uppdatera denna helg... Men nu så! Nu ska ni få höra!

I fredags var det tävling, dock inte för min del, istället tränade jag inför nästa och det gick faktist ganska bra. Jag har också handlat mat inför helgen, då jag ska bjuda Allena på mat. Sen gjorde jag inte så mycket mer den aftonen utan gick å la mig, för att orka upp och jobba som måldomare. Men typiskt nog blev jag väckt av en skrikande snowboardare... Han var helt extas över att jag och Jessica inte hade ett normaltstort kylskåp... USCH! Va arg jag blev!

Lördagsmorgonen började med hatkänslor inför denna person, så jag gjorde mitt bästa för att låta så mycket som möjligt när jag gjorde min frukost, heh.. Jag var jätteduktig som måldomare och jag kan tänka mig att göra det igen. På kvällen kom Allena, Juia och Jenny hit, och vi bakade, mycket trevligt! Sen passade jag också på att städa ur vårat förråd, vilket jag har funderat på länge. Jag vet inte vad som riktigt tog åt mig, jag bara fick ett ryck, och hela förrådet bev städat. Där bland alla grejer hittade jag skolböcker och foton från en snubbe som gick här 2001... Spännande! Jag fann också en glassgubbe, en postskylt och ett ankare... Någon som samlar? Kvällen avsutades med Little big planet och Public enemies hos Alexander. That was it!


I.D            


AMERICAN APPAREL

 
JAG HAR hittat en bra sida - www.americanapparel.com där jag har hittat ett å annat snyggt,
 mycket trevligt! Jag vet band annat att Lisa Olsson (lisaplace) köper mycket grejer därifrån,
och jag kommer nog att börja beställa ett och annat så småningom...
Men nu måste jag ta och hoppa in i duschen, så jag får ta ett skutt över datorn nu... HEJHOPP


Baby it's the nineteenth of November


standing033copy.jpg


IGÅR KVÄLL kom Alena upp till Tärna... Och jag har varit i ett tillstånd av extas hela morgonen, för att jag har vetat att hon är här och att jag kommer att träffa henne! Å nu har jag träffat henne! Jag har till och med åk ett par åk med henne i Anja. Sen nu för en stund sen, kom hon hit och checkade hur jag hade det, och jag upptäckte hennes otroligt snygga tights. GAAH! Jag måste köpa ett par i lila eller röd! Nån som vet var man finner ett par?

ÅHMARYI think I'm becoming a fan of her...


ROSSIGNOL/VÖLKL


HMM.. JA... Under denna höst har jag och pappa disskuterat min utrustning (skidor) ett flertal gånger... Inget är bestämt och vi har inte kommit fram till något speciellet, men völkl har varit ett hett samtalsämne... Just nu kör jag ju på ROSSIGNOL och jag har väl varit ganska nöjd. Men situationen har förändrats... Så det kanske måste bli så att jag byter, vilket jag hoppas på, men till vilket vet jag inte säkert. Som sagt VÖLKL är ett hett samtalsämne...


GOODMORNING

UPP OCH HOPPA alla sjusovare!


It's hard but I deal with it


HMM.. HUR SKA JAG BÖRJA? Som många kanske vet, av de som känner mig väl... Så drabbades jag av ansträngningsastma redan som liten. Jag vet att det är många som lever med "sjukdomen" om man ser det så, och gör det inte till någon större grej. Men... Jag, som idrottar stöter på det här problemet ganska ofta och jag kan säga att det är en störande. Anledningen till att jag tar upp det här, är för att jag vet att det är så många som inte förstår hur extremt jobbigt det kan vara med ansträngningsastma, och visar nollrespekt mot de som har det. SÅ, jag ska berätta och försöka att förklara känslan utav det.

Tänk er... att halsen helt plötsligt täpps till och när du i panik försöker att andas tar det bara stopp, du får ingen luft. Du får inte in mer syre i lungorna än vad du får när du andas igenom ett sugrör. När luftstrupen är så täppt som den är vid det här laget, börjar den att låta varje gång du patetiskt försöker att andas in (ungefär som en skriande åsna om det ska vara noga förklarat) Utav att bara höra detta sätter skräcken i många, även jag. Tänk er känslan... Paniken och stressen över att ni inte kan göra något för att få tillbaka andan, å denna känsla, av stress och panik gör det inte enklare för kroppen att återhämta sig. Tårarna kanske börjar komma utav rädslan som uppstår, och det gör det heller inte lättare för er att andas. SÅ KÄNNS DET! Oftast så brukar de så kallade anfallen komma då man blir trött i muskler eller när man börjar känna sig anfådd. Jag kan faktist få ett anfall då jag tränar i gymmet!

Under årens lopp har jag lärt mig att hantera detta, men det har då inte varit lätt kan jag lova. Många människor runt ikring tror att man utnyttjar detta för att slippa att göra något man tycker är jobbigt, men det vill jag säga att man ska vara försiktig med att prata högt om! Jag har hört det flera gånger, också att det bara är psykiskt, och det är inte alltid så kul att höra. Jag kämpar på och klagar inte, jag till och med avstår från medicinen (bricanyl) som man använder vid akut behov, för att jag vill träna upp kroppen, lära mig att hantera det ännu lite bättre, tills det försvinner. För sån tur är så kan det växa bort på vissa människor. Jag hoppas att jag har tur och att det försvinner så småning om. Ja... då vet ni lite mer om ansträngningsastma och hur det känns för dem som lider av det. Tack å hej, bock för mig!

171109
MONDAY.


I´M NOT TAKING THIS SERIOUSLY

IDAG HAR JA HUNNIT MASSOR. Jag har t.ex. städat, tvättat och lyckats få en propp att gå i källaren... kolla på världscupen, pratat i telefon med familj och assistent, och vi har planerat nästa vecka och börjat kolla på mina nyårsplaner. För att HAN ska kunna bestämma min outfit, jag får inte göra det själv.. men förslag fick jag komma med! Och jag har ju en del... Så har jag tagit en sparktur bort till Charlotte å hem, fixat skidor och setat vid datorn och beundrat mig själv över denna underbara blogg! ÅH! Så duktig jag är! Jag har även fått höra en superkul nyhet! Vad den handlar om kan jag kanske ta upp någon annan gång... Är ni intresserade att höra vad det handlar om?

Nej... nu ska jag ta av ALLT mitt smink! Å gå och sova

/ xoxo


SUNDAY.


151109

OJ, OJ, OJ... Nu börjar folk tro att jag är gay... Hetro-, bi- eller homosexuell, vad tror ni? Jag vet ju... Men visst, jag kan ju vara vad som helst, men det är ju bara en av de tre alternativen som stämmer. Hah, jag kunde aldrig tro att folk skulle börja snacka om mig så. Ja, ja... Jag är den jag är och kommer inte ändra på mig, det kan ni vara lugna för, I will always be me! Whatever people think...


141109

GODMORGON KÄRA LÄSARE! Under veckan så har massor av människor kontaktat mig och ställt en å en annan fråga... Så jag vill bara säga att jag har skaffat mig en ASSISTENT! WOHO! Är man en bra bloggare som jag så behöver man faktist en. Allt bloggande tar ju så mycket tid, sån tid som går bort till annat viktigt, och det ska min assistent hjälpa mig med. Usch vad skönt!

/ xoxo

Alexander Mcqueen


Jag är ett stort fan av henne, och det glädjer mig att hon bär kläder ifrån Alexander Mcqueen. Hon har även ett par briller från Carrera...

ALLEYESONME


FRIDAY

USCH! Det är -11 grader ute! Det är sjukt kallt! Just nu stör det mig inte, för nu sitter jag i min fina fotölj och myser, men klockan tio ska jag ut tillsammans med tjejerna i klassen och ta en löprunda. Usch vad kallt! Men, men, vägen till framgång är aldrig den korta vägen!


LESSISMORE


LOOKWHATIFOUNDÅH! JAG BLIR JU KÄR! Titta så fina grejer man kan hitta bara av att sitta framför datorn. Den grymt snygga ringen är från Topman.com ca 150 kronor, likaså hallsbandet ca 150 kronor, skorna från Dinsko 499 kronor, desuperläckra skinnbrallerna fann jag på Lindex.se och skjortan på Monkiworld.com. JAG VILL SHOPPA!


NEJ

FÖRÄLDRAR ska inte lägga till deras barns kompisar på facebook och sedan skicka gåvor till dem på Farmville! Det är bara så fel och jag blir så arg! USCH! Facebook är en sida som hjälper dig att hålla kontakten med dina vänner och inge mer, så ska det vara!


MINNS NI?

 

MINNS NI Idol Camillas knallröda byxor med hög midja? Jag har hittat motsvarande byxor på Amerian Apparel i olika färger. Jag tycker att de är jättesnygga, men jag vet inte riktigt om det passar min vardag här uppe i Tärnaby... Jag skulle hellre ha valt dessa byxor till fest än till vardag, så även om jag skulle köpa ett par och använda hemma skulle de nog mest bara ligga i garderoben...


LIKEITORNOT


Ni som har spotify kan ju lyssna på den.

http://open.spotify.com/track/0vdjGsZLahx2g9468DrFZ8 

SOFARSOGOOD

AAH! DET ÄR HELT SJUKT! Jag har fått höra att antalet ungar som går till skolan varje dag minskar, för att fler och fler insjuknar i flunsan... Dock inte på min skola, men vi har två stycken tror ja ;o Å jag som inte ska vaccinera mig... Så nu är jag verkligen supernoga med att tvätta händerna och smörja in dem med sprit flera gånger om dagen. Usch! Jag har ingen lust att bli sjuk! Nej, nu ska jag köra lite mental träning och sedan plugga lite. Good night, sleep tight!


ILIKEHERSTYLE


TUESDAY

IDAG HAR JAG inte haft lika mycket tid till datorn som alla andra dagar, för på tisdagar har vi alltid mycket skola. Men, men... jag har också haft ett slalompass i Ingemar backen, där också herrlandslaget tränade, det var till och med fransmän i backen. Om mindre än två veckor ska det gå FIS (international ski federation) tävlingar här och jag är inte riktigt säker på att jag ska tävla. Det har liksom inte kännts så bra på träningen... Men jag ska göra allt jag kan och träna för att vara redo när dagen kommer. Wish me luck!

/ xoxo

INEEDHELP

JAG HAR LÄNGE funderat på hur min bloggdesign ska se ut... Jag har nog inte riktigt tid eller ork för att sätta mig ned och göra en heller, men det är ju så mycket finare. Finns det någon kreativ jälvel som har lust att komma med ideer eller till och med hjälpa mig med designen? Kontakta mig i så fall. För det skulle göra mig glad :) JA! så här kan vi göra! JAG GÖR DET TILL EN TÄVLING! Skriv ditt bidrag som en kommentar, och jag utser en vinnare på fredag. Lycka till!


MONDAY.

ÅH! Prestationsångest måste vara det jobbigaste som finns! Det gömmer sig inne i tankarna, även fast man inte riktigt vill tänka på det så gör man det ändå. Allt blir kaos, inget går bra och man sjunker ned i en kortvarig depression som förföljer en hela dagen. Tänk vad det kan förstöra ens dag, år och liv...

Jag har gråtit extremt mycket idag utav två anledningar... Dels för att jag lider av prestationsångest, och det visar sig i nästan allt jag gör, och den andra anledningen tycker jag inte att jag behöver berätta. Jag tror jag aldrig har gråtit så här mycket på en dag om jag ska vara ärlig. Det var så illa att jag till och med började att hyperventilera. Vilket var jobbigt, eftersom jag var i ett så seriöst samtal med min tränare och jag fick inte fram ett enda ord, jag stammade samtidigt som jag försökte snappa efter andan. Jag borde köpa en bok om coaching eller skaffa en metaltränare... Skulle det vara något kanske? Eller har ni några tips?

HEREFORYOULETMEBEME


SINGSTAR/GUITARHERO

IHAVEMADEADECISION

ÅH! JAG TROR JAG ÄR KÄR! Jag har kollat runt lite och funnit vackra ting som jag kan ha på mig på natten mellan 09 och 10... Klänningen ska vara svart, det har jag bestämt för länge sen. Å så idag fann jag skor som skulle kunna vara lämpliga och jag hittade till och med ögonfransar! ÅH! Så söta de är! Hoppas att ni får se dom på nyår!

Här är några av de skor jag hade tänkt mig...


GOODMORNINGSATURDAY

INATT SOV ERICA INNE HOS MIG, och vi pratade om allt mellan himmel och jord... Klockan nio imorse ringde Ericas alarm å väckte oss. Jag försökte somna igen, men vaknade utav en kudde i ansiktet. Så det blev ingen vidare sovmorgon för mig idag inte. Nu ska jag till sporthallen och köra lite innebandy... HAVE A NICE DAY!

/ xoxo


IWANTTOKNOW


THIS IS IT- MICHAEL JACKSONEn snutt ur filmen...

BESVIKEN

JAG ÄR SÅ BESVIKEN PÅ FOREVER21, de har alldeles för få klänningar med stil! I år har jag bestämt mig för att vara ute i god tid med nyårsklänning, så jag kollar runt lite smått. Och när jag upptäckte detta blev jag en aning sur faktist! Här är en som jag har spanat in som faktist skulle passa mig, vart den är ifrån tänker jag dock inte nämna. Å de andra klänningarna på de mindre bilderna, är de få jag fann på FOREVER21.COM som var någolunda okej.


TOPSHOP


MOTHERFUCKER


FINALLY FRIDAY.

GOD MORGON ELLER GODDAG... Igår anlände Gustav hit till Skidhemmet, efter sin vistelse på sjukhus. Jag måste säga att jag tycker riktigt synd om honom. Jag blir nästan ledsen när jag tänker på det. Vi får hoppas att han blir bättre och kan börja åka skidor snart igen!

Nu på morgonen har jag haft matteprov och tagit mig an ett benpass i gymmet. Så jag är en aning trött i benen för tillfället... Å efter lunch ska vi ut i backen och köra friåkning. HAPPYFACE!

/ xoxo


LETITBELIGHT

NU HAR JAG tänt lite ljus och sitter i fotöljen och myser. Jag har planerat att plugga lite grann, men just nu ser det inte ut som att det blir av... NEJ, usch! Jag måste seriöst ta mig i kragen och göra detta, det är ju min framtid, ingen annans! Om jag inte kommer för mig att skriva ytterligare inlägg, så skriver jag nu- Sleep well, cykelställ!

/ xoxo

 

 


NEVERSAYNEVER

SKA MAN VERKLIGEN VACCINERA SIG? Det är frågan... många säger man borde göra det om man ligger i riskgruppen, vilket jag gör, men ansträningningsastma är inte samma sak som astma! Igentligen borde jag väl göra det, men min kära familj är tyvär emot sprutan och de har skäl till det. Jag kan erkänna att jag är en aning orolig för att få den och därmed få andnöd, för jag har hört att det är en vanlig symtom, tänk om jag får det ännu jobbigare eftersom att jag har astma. ÅH! Lite rädd är jag faktist! Men jag har istället kommit på ideén att ta en vanlig influensespruta, som kanske underlättar om jag skulle bli smittad. Usch och fy på sjukdommar!

/ xoxo


091104

GOD MORGON KÄRA LASARE! Jag har precis vaknat och gjort mig i ordning för ett träningspass ute i backen... Idag står det slalom på schemat och jag ser verkligen fram emot det! Även fast jag själv inte tyckte att jag tog några framsteg igår, då vi också körde slalom. Men, men... idag är en ny dag!

/ xoxo


091103

November har precis börjat och jag har konstaterat att det inte är långt kvar till jul. Jag har redan börjat med julpynt, även om det är lite tidigt. Men jag tycker faktist att julen är en sådan trevlig och mysig högtid! Julen bjuder på mycket mysiga stunder, tänk er själva med en kopp glögg i ena handen och en lussekatt i den andra och värmeljus som med sitt vaga ljus värmer upp rummet... Åh, så mysigt det är med jul! 

/ xoxo

Oh SusieA new favourite....


Hmm....

Är det dags för videoblogg kanske??


THE PAST WEEK


THIS IS IT

Jag har inte gråtit så här mycket på länge... Det var länge sen jag grät så här mycket, jag grät för att jag både för att jag var glad och ledsen. Glad för att filmen var så bra och för att jag verkligen fick se den Michael som jag tänkt mig honom, ledsen för att jag det är så otroligt synd att han gick bort så tidigt som han gjorde. Min önskan om att få se honom live kommer aldrig att uppfyllas och jag är så otroligt förkrossad utav det. Tänk vilken enastående artist han var! Med en röst och dans som ingen annan slår! Även fast jag aldrig kommer få en chans att se hans framträdande live, är jag oerhört tacksam för att jag alls fick ta del av hans musik och låta den vara en del av mig och mitt liv! R.I.P Michael Jackson


/ xoxo


RSS 2.0