JAGAVLIDER


VIÄRBARNEN

Min syster är söt...Kanske inte vad jag lyssnar på men...

MONKI


GOODMORNING.

YES! Slö, trött och jätteuttråkad... Jaha, vad ska man hitta på idag då?

CHANELNja.. det här vet jag inte om jag gillar


THEYDOEXIST

SPÖKET hette Erika och lånade spegeln för att sminka sig... Heh, så mycket för spöke var det.

EARTH HOUR

DEN 27 MARS, mellan 20.30 och 21.30, bör alla hushåll i hela Sverige släckas ned och visa omvärlden att man bryr sig om våran planet. Gör som jag och släck ned allting under denna timme. Om ni inte för världen så får man ändå en mysig stund med tända ljus.

Belive it or not

GAAH! I morse när jag vaknade, gick jag in till mig (jag sov inne hos Erica för att jag såg Paranormal Activity) satte jag mig på sängen och såg att någon har flyttat min spegel... Jag ljuger inte och hittar heller inte på! Jag tänkte lägga upp en bild nu, men datorn är jobbig så det får bli senare. Do you belive in ghosts?

1553

Once again, I'M NOT DEAD! Jag har bara inte funnit ro att sätta mig ned och skriva och heller inte kunnat av andra skäl. Men nu har jag insett att det är ett nytt år med nya möjligheter, inte bara för bloggens del utan också resten av mitt liv och mina intressen. Just so you know.

2313


2238

NU SITTER JAG hemma hos Oscar tillsammans med Hanna. Just nu provar vi te, en ny sort faktist. Rabarber och grädde.. Låter kanske lite annorlunda men gott var det! Den smakade inte så mycket rabarber, mest grädde. Å nu slog Oscar Hanna, med en skjortärm med manchettknappar... AJ SÄGER JAG BARA!gästbloggarn hannsibannsi de pomsypoms här
jag har ONT!!!!! Oscar är en sadist och våldtäktsman :D
Jag är grym på bloggidoodling hohooooooo :D:D:D


2215

I'M NOT DEAD, I SWEAR! heh... Jag har bara varit jättelat och upptagen. Men nu, nu så, så ska jag lägga ned betydligt mycket mer tid på bloggen än vad jag har gjort.


RSS 2.0