090930

Åh, jag har nyss tittat på Grey's Anatomy, så sorgligt det var! Jag grät minst tre gånger... Usch så skönt det var! Jag tror at jag verkligen behövde det. Mamma, jag saknar dig! Ån nej, nu börjar jag gråta! Just nu vill jag bara hem och sätta mig i hennes famn, låta henne trösta mig stryka mig över håret. Buhu, jag brukar inte gråta...

WHERE WOULD YOU GO?http://open.spotify.com/track/20tyyCWzp6wngBoDDrOgOf

Klicka på länken för att höra en bra låt...

090930

Helt rätt! Det är inte bara jag som tycker ett det har blivit för mycket tjat om Anna Anka. Idag stod det till och med i Aftonbladet, och man tog upp det på Vakna med The Voice. Helt rätt tycker jag, verkligen! Hon är gift med en kändis, och visas på TV på programmet Svenska Hollywood fruar, på 3an. Det har verkligen blivit för mycket! Byt samtalsämne!

RISE AND SHINE

God morgon bloggen! Usch vad kallt det börjar bli, det får bli att ta på sig långkalsongerna på träningen... Nu gör jag mig redo för ännu ett träningspass med Uno. Denna gång blir det intervaller på både cykel och fötter. Ciao!


GOD NATT

Imorgon är en annan dag...


22.36

Idag fick jag en anonym kommentar, där det stod att den här personen ville se mig videoblogga... Ska jag verkligen gör det? Vad ska jag göra i så fall? Sjunga en trudelutt eller berätta om min vardag? Skriv vad ni tycker, för i mitt huvud står allt stilla, jag känner mig helt lost!


någon gång i sommras...


090929

Idag började jag morgonen, såsom alla andra mornar på vardagarna, med att titta på Vakna med The Voice. Det är ett mycket trevligt program att titta på på mornarna, för att Paul, Jakob och Josefin är så härliga och det händer så roliga grejer varje gång de sänder. T.ex idag, då dem skulle diskutera patryboopers, så ringde det in en as härlig snubbe, troligen drev han men härlig var han verkligen! Gör som jag, om ni inte ska upp tidigare eller senare, titta på Vakna med The Voice, på vardagar mellan 6 och 10, på kanal 5.

090928

Snart är det oktober... Kanelbulledagen, min far, jag, louise, sara och min gudmor fyller år, jag åker även med familjen till Österrike. Det är mycket som händer. Det är heller inte långt innan julen är här, det har jag redan fått sett tecken på idag.Åh så mysigt det är med jul! Med allt pynt och plock, mat och godis, heh... JA! Julsaker ska jag ta med mig upp nästa gång jag är på besök hemma! Men vad behöver jag?

 


ANNA ANKANej, nu har jag blivit trött på att alla snackar om den här personen! Under nästan två veckors period, har jag hört saker om henne från alla möjliga håll. Usch vad trött jag blir! Jag tycker att vi byter samtalsämne och låter Idol få ta sin plats på fikarasterna... Då kan jag börja med att ta upp Felix Västerhamn, som gick till slutaudition men inte till TV. Han är jätteduktig, men kanske en aning för liten för tävlingen. Sök igen Felix!

MONDAY.

Jag ser det snöar! Jag ser det snöar! Det var väl roligt, hurra!

Woho! Idag, den 28onde september, kom den första snön här i Tärnaby. Det finns inte mycket på marken, men det faller!! Nu dröjer det inte länge innan vi kan ställa oss på skidor i Anja backen.

Grey's Anatomy

På onsadag, 30/9 klockan 21.00, börjar äntligen den nya säsongen av Grey's Anatomy. Missa det inte! Jag kan knappt bärja mig tills jag får se hur det sista avsnittet fortsätter i det kommande avsnittet! Hoppas bara att jag har någonstans att se det, eftersom Patrik sitter vid TVn hela tiden...


SUNDAYBLOODYSUNDAY

Jag känner mig så dum! Jag glömde gratta Lisabeth på hennes födelsedag ;o Så jag ska försköka gottgöra henne, genom att lägga upp en video där jag sjunger för henne. Vi får se när det blir, men någon gång under veckan i alla fall. Nu är jag helt slut! Därför tänker jag lyssna på mig själv och gå och lägga mig, och jag råder er andra att också göra det. För det är aldrig fel att börja veckan pigg och utvilad. God natt bloggen!


23.37

I want new shoes...


LADY GAGA...

...har vuxit i mina ögonBYFELICIALUNDGREN

  

09092750ÅRS JUBILEUM

  

Woho! Storumans folkhögskola firade 50års jubileum idag och jag var där!

ÄNTLIGEN

Idag fick jag äntligen tillbaka mitt internet, oj så tråkigt det har varit utan...

USCH! Idag fick jag ta mig an ett besök på sjukstugan ;o JAG VET INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL!?! Men kvällen slutatde trevligt i alla fall.


090924Jag letade och fann den här bilden... Den får bli ett nytt projekt

MATROJSKA

 

Kanske ska jag låta mig inspireras utav mitt ursprung, och pryda mitt rum med sånna här...

SKOLFOTO

What should I wear?Taylor Momsen


ONSDAG

Den här morgonen började ju bra...

VOGUE

  


PAIN

Idag har jag fått ett paket med ett par pjäxor i, skickat från Malung. Men jag är inte helt nöjd med dom... Så Larsa ( min bra att ha kontakt ) ska kolla om det finns ett par andra som passar min beskrivning bättre. Om jag ska ha dom, får jag stå ut med smärtan av att använda nya pjäxor. Det är verkligen hemskt med nya pjäxor! Hoppas det blir bra i slutändan och att jag kommer igång med tävlingssäsongen i rätt utrustning.

TISDAG.

http://open.spotify.com/track/1zwsdmbXf57QbTmnSWItSG

Den här var väl häftig?!
Klicka på länken för att höra en bra låt...


040921.

Idag, för exakt fem år sen, gick min kära farmor bort. Min mor ringde nyss och påminde mig om det på telefon. Hon och min lillsyster har idag gått till minneslunden hemma, och tänt två ljus för henne. Jag hade också velat göra det. Jag minns dagen så väl... Telefonen ringde och jag sprang för att svara. Det var min kompis mamma som pratade i andra änden av luren. Hon fråga hur det var och hur jag kände mig. Men inte visst jag vad hon menade med det. Så frågade hon om hon kunde få prata med mamma... Min tanke var då att mamma och hon planerade min och Saras födelsedag (hennes dotter som jag träffade första gången på BB) inte kunde jag tänka mig att farmor hade gått bort. Hon hade ju blivit bättre senast jag träffade henne. Mamma lade på luren och bad mig och min syster sätta oss tillsammans med henne i soffan. Jag blev så chockad att jag bara satt och stirrade rätt ut i luften. Jag kunde verkligen inte gråta även fast jag ville. Jag kommer ihåg hur känslig jag var det första veckorna, efter att jag hade fått beskedet. Farmor brukade alltid kalla mig för Flisan, och det var bara hon som gjorde det. Så en av mina klasskompisar läste det någonstans och tilltalade mig med det, och jag bröt ihop. Jag tror jag bara satt och grät konstant i en hel timme... Jag tog det ganska hårt! 

Hon var den enda i släkten som var mest lik mig, men jag hann tyvär inte bli tillräckligt gammal för att inse det och hinna umgås med henne. Jag har många gånger fått höra att hon och jag varit väldigt lika på många sätt, och jag blir så ledsen för att jag själv inte fick uppleva och se det. Jag tänker många gånger på hur roligt vi kunde ha haft det hon och jag. Många av det gångerna har slutat med att tårar har runnit ned för mina kinder... Jag saknar henne, det gör jag verkligen!


UNFAIR

Jag är så jävla sur! Dumma gubbe å inte låta mig ta skoterkort, fastän jag fyller om typ tjugo dagar. Det borde vara året man fyller sexton som ska gälla! Det är helt sjukt vad arg jag är å alla driver med mig för det. Jag blir väl inte arg på dem, men det är så fruktanskvärt orättvist!

Vad tycker ni? Är det året man fyller som ska gälla? Eller borde man sänka åldersgränsen till 15år?

090921

Både jag och Emelie har spyan kvar i halsen efter träningen, å det brukar jag aldrig ha. Så det här var hårt! Men musiken jag lyssnar på just nu hjälper mig att lugna ner det hele... Kanske håller jag på att bli sjuk?!?! Jag och Emelie har ju under hela helgen varit uppe hos Kevin och Gustav, som båda är sjuka. Kanske vi inte skulle ha gjort! Nu blire besök hos sjuksyster och en timmes Samhällskunskap. Hoj!


MONDAY.

"Vägen till framgång, är aldrig genvägen"

Jag har precis kommit in från ett extremt drygt träningspass, så nu får jag ha munnen full av banan... Nu ska jag, som alltid efter träning strecha ordentligt och ta mig en dusch. Hej hopp!


Live foreverTvätt, läxor, mat, lagning utav korkunderlägg, trevligt umgänge och Guitar Hero.. Så här såg denna kväll ut på Skidhemmet.

Citat: På riktigt... På riktigt Emelie... Får jag bajsa på din toalett?
Tack för lånet Emelie!

Hah! Dagens!! God natt bloggen!

Whitney Houston

You'll never be the one you used to be...


Walking in MemphisKängor och tights H&M, klänning Monki och skjorta second hand.
Halsband, gåva från min kära syster.


Marie Antoinette

 

Den här filmen fann jag när jag var inne på konsum igår... Filmen har mycket med histora att göra, och det kan ju vara därför jag tycker om den så mycket. Se den om ni får chansen!

Juvas 13-18/9 09

Har tyvär inte haft någon tillgång till internet under den här veckan, därför har det inte blivit några inlägg...

Jag har haft en riktigt trevlig vecka, med både snö och solsken, men även lite sämre väder. Jag är helt slut i kroppen efter den här veckan... Att träna hårt under en veckas tid, tar verkligen på kroppen! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en nice gourmet middag, tillsammans med tjejerna ifårn klassen. Ciao!


Cooper Test, 3 km. 090912

Kom nyss in genom dörren... Efter att jag har varit ute med nästan hela skidhemmet, och kört ytterligare ett Cooper test. Det gick väl sådär. Det regnade och blåste emot oss, det kan ha varit en utav anledningarna till att det gick som det gick. Jag sprang i alla fall på 13.43,, och mitt tidigare resultat var 13.22... så man kan säga att jag är en aning besviken på mig själv. Nu ska jag ta mig ett glas saft, duscha och packa.

AHH! JAG RAMLAR!

Linus citerar: Idag var vi hemma hos Jakob. Det var läskigt!

Som jag skev tidigare, så skulle jag och Emelie ut på promenad. Det var riktigt skönt att bara gå och prata! Inte för att vi pratade om något speciellt, utan bara för att det verkligen var någon som lyssnade och tyckte likadant.


Efter min och Emelies talkwalk, gick vi in till Elin och Louise, å tog en kvällsfika. Vi fick snart sällskap av Linus, Michan och några till. Linus tyckte det var special edition på våra toast, bara för att vi hade smör på utsidan av brödet... Fredde hittade en rolig grej som han lekte med. Han gick så långt att den fastnade i Amandas hår. Vi skrattade, men jag kan tänka mig att det inte var lika roligt för Amanda. Sen gick jag å Emelie in i sällskapsrummet och diskuterade ett och annat, med Vidar, Johan och Nils. Å nu ligger jag här och skriver... Jag kan erkänna att jag är ganska så trött, och jag kommer nog att somna i vilken sekund som helst! Så... God natt bloggen och alla läsare! Sweet dreams -  Beyonce


090911Hösten är påväg...

Skinnjackan är ifrån Gianini, den stickade tröjan ifrån Gina Tricot,
de lila strumporna ifrån Lindex och de supersnygga skorna är ifrån H&M.
Den turkosa/blåa sjalen har jag själv stickat och smyckena är ifrån Ur&Penn och Kicks.


11 september

Idag, för 8 år sen, flög en grupp terrorister med kapade flygplan, in i de båda tvillingtorna, på Manhattan i New York. Själv satt jag i skolbänken när jag fick höra den hemska nyheten. Vi satt tysta, med händerna knäppta och bad för det som hade misst någon nära och kär. Jag minns att jag tyckte väldigt synd om de människor som befann sig på platsen, och på de människor som mist sina liv.

Vad gjorde du, och vad kände du när du fick höra om terror attacken emot World Trade center?


Felicia Florence LundgrenPartille Johnny!Alltså jag börjar faktisk bli lite arg på grund av det här... Partille Johnny är inte snyggt över huvud taget och det kommer det aldrig bli! Låt systers snoddar få vara ifred! för dem töjs... Nej, men det är verkligen fult och jag är nog inte den enda som tycker så! Så Krillebooi... klipp snoddarna och köp tajta byxor, om det är det som ni använder snoddarna till!


Am I caind or just fucking generous?

Jag måste ju vara riktigt dum, eller riktigt geneös!

Min syster anmälde mig till en tävling, å jag vann! Men priset ges ut, om man kan säga så.. nästa vecka, då jag inte är hemma i Sala och kan ta emot det. Så jag ger bort det till en kompis...
Det är egentligen världens chans, eftersom jag gärna har velat göra detta tidigare. Synd att jag inte kunde ta emot det... Men jag är glad för min hennes skull! Hoppas det blir roligt, å ett minne för livet! Bara du kan dela det med mig :) 

Nu ska jag iväg till sporthallen och träna ben. Hejdå bloggen!

RSS 2.0