UPDATE

HELLO! Nu har jag landat på hemmaplan och det känns otroligt skönt! Bloggat har jag inte gjort på ett tag, men det ska det bli ändringar på. Nu börjar hårdträningen och alla möjliga sommarjobb. Hoppas bara på at det finns tid över till annat också... IGÅR var jag på studentmottagning och dagen innan på min egen skolavslutning. Mycket trevligt, god mat och fint sällskap. Än och en annan tår föll kan jag lova, varför vet jag egentligen inte, det bara blev så. Kanske var det för att jag upptäckte att jag och kusinvitamin var så pass lika, och att det var synd att vi ej umgåtts så pass mycket som vi hade kunnat. Buh. Jag önskar henne i alla fall all lycka i framtiden, och bjuder henne redan nu till min student. Välkommen Elisabet. Ciao

TODAY

I wanted to wear this today. Klänning och halsband, H&M Fashion against AIDS, skor från nelly . I like it!


LADY GAGA OR A TWELVE YEAR OLD BOY?Så söt och duktig!

GOTLAND

Det är allt bra mysigt på Gotland! Senast när jag nu var hemma, skulle min kära fader ner till Gotland och jobba och bad min följa med. Under två timmar jobbade han och vi var där i 3 dagar. Vi besökte ett jättesött gårdsmejeri, shoppade och strosade runt i Visby. Vi tog också en biltur till Fårö, och dess vackra natur. Mycket trevligt. Det var skönt att bara komma bort i från allting och inte behöva tänka på något speciellt. Bara ta det lugnt. Att umgås med pappa kan vara riktigt kul ibland. Vi är ju så lika han å jag. Hej.

CLUBSANDWICH

Jag har precis avslutat en fin fin middag tillsammans med Erica och Emelie. Jag och Erica är nu återförenade efter gårdagens tjafs. Skönt. Å nu bär det av till ringvägen där film och mys väntar. Mycket trevligt. Jag satt och funderade... Jag kommer att vara blek när sommaren börjar på riktigt och det tycker jag INTE är okej. Usch! Vilken jävla håla jag bor i. Inte ens ett solarium finns. Det är ganska konstigt. Så människor... Ni får inte mobba mig när jag kommer hem. Jag syftar inte på någon speciell person.... heh. Men nu måste jag klä på mig och kila iväg. Ciao!


I bought a maxi-dress when I was home.


FRIDAY NIGHT

En helt vanlig kväll i Tärna. Dock lite väl uppklädda... kanske. Jag bär då byxor från Modekungen, blus från BIKBOK, halsband Gina Tricot, jacka lånad av Emelie , skor Converse och sjal stickad av mig själv.

PÅ H&M I HÖST
Jag ska då i alla fall ha de bruna kängorna med snörning! Jag har inte uppdaterat er på väldigt länge.. men det finns en anledning. Så i helgen, då jag har tid, tänker jag sätta mig ned och reda ut lite saker. Då kommer det förmodligen upp en del bilder och annat. Sleep well cykelställ.


RSS 2.0