LARA STONEINSPIRATION my friends, inspiration. I like this girl, och hon är rankad som nummer ett i världen. Grymt! Men vi får inte glömma Frida, som faktist ligger på en 35:e plats, å det är väl inte så illa det heller. Bra Frida! Jag vet att jag ej bloggat så flitigt under en längre period, men jag har arbetat och inte funnit ro eller inspiration till att skriva något. Så... klandra mig inte.
Laters skaters!


ACNE RESORT 2011GAAHHH! Give it to me! All of it! Men... jag gillar mest den helvita outfiten.

GLAD MIDSOMMAR
JA, JAG VET att jag är lite sent ute, men bättre sent än aldrig. Fler bilder än så här blev det inte tyvär, och detta år var det bara jag och familjen, och ingen annan. Planerna var annorlunda, men så ändrades dom tvärt. Hm.. tråkigt. Jaja, det är ett år nästa år också. Later!


NOW´N THEN

GUESS WHAT?! Idag kom en gammal farbror in på resturangen där jag jobbar. Han verkade bekant, och lät lika så. Medans jag tog deras beställning funderade jag på vem det kunde vara, och kom fram till resultatet. Det var Rune, mannen bakom Bamse och hans vänner. Åh! Så söt och rar den gubben är. Jag och Frida fick lov att hälsa på honom och ta ett kort, dock har jag inte fått det av Frida än. Han var några år äldre, närmare bestämt 85 unga år, men fortfarande hade han den mjuka och sköna röst, jog som många andra växt upp med. Mycket trevligt! Detta var alltså dagens kändis! Imorgon bär det av till huvudstaden, för besök av moster och en del shopping förhoppningsvis. Men nu tänkte jag sova, det börjar bli dags. Så... God natt.


NEW IN
JAG GICK ned på stan idag med mor och syster, och fann dessa beauties. Sweet! Dessutom var det halva priset på dom. Jag visar också upp min jeansväst jag fyndade på beyond retro. Dock har jag inte användt den än. Men nu ska jag kila, iväg ut och äta. Hej.

DAGENS


DENNA underbara jacka fann jag för ett bra tag sedan på Weekday, och idag kan man få den för halva priset. Jag tror att jag far till Uppsala inom kort, och den kommer att bli min! Jej! Jag drömde en så  hemsk mardröm inatt. När jag vaknade var mina ögon alldeles geggiga, så jag måste ha gråtit en hel del i sömnen... hm..  Usch! Jag får se till att Oscar aldrig ger sig ut på bergsklättring. Nä, nu ska jag iväg och jobba. Ciao


SummerbrakeLillasyster min hade skolavslutning igår, och jag var ganska nöjd med hennes outfit, då det var jag som skapat den. Söt var hon! Därefter den årliga middagen med familj och vänner, denna gång följde Lisabteh med, mycket trevligt! Senare på kvällen blev det en sväng förbi Zels och sen Månsan. Vi agerade vuxna på stan... hm.  Småskitar, skärp er! Nädå... Idag ska jag gör ungefär samma sak, bara ungefär. Så nu rullar jag in i duschen. Ciao.

AlejandroLady Gaga- Lite utöver det vanliga


INSPIRATION

purple005s


IDAG STÅR fina Carolina för inspirationen. I like her lips.

TODAY                                                             
 

Vad tycker ni om denna drapering? I think it's cute. Fann den just på rean på H&M.com för endast 149 pix. Najs.
Denna morgon vaknade jag med tv'n och Vakna med the voice på, och där fick jag höra att jag delar napprapat tillsammnas med Jakob, det tyckte jag var lite småkul sådär på morgonkvisten. Förövrigt så känner jag mig lite krasslig och vet ej om jag borde ge mig ut träna lite. Vädret är ju inte så lockande.. Men vill man vara fin så får man lida pin. Visst sa man så?


PÅ H&M V. 24- 27

JAG ÄR ganska sugen på dess blåa byxor/tights som är en McQueen lookalike. Najs. Sen vet jag inte vad jag ska tycka om resten. Synundersökningen blev ej av idag, men jag bokade en tid imorgon. Så snart.. kan ni vänta er mig på gator och torg. Okej... inte på torg då. Nu kikar jag på ännu ett avsnitt från den första säsongen av Sex and the City, jag kan inte gör annat än att njuta av det. Men snart så, ska jag sova som resten av denna familj. Sov gott igelkott!


SENASTE

TRE DAGARNA... har jag jobabt, sett Sex and the City, blivit brun och shoppat. Jäj! Så nu sitter jag här och försöker torka efter all den mirakelkräm jag smetat på mig. Snart ska jag också ned på stan och göra en synundersökning, om så är möjligt. För jag ska nämligen ansöka om körkortstillstånd, sen så får jag börja övningsköra! Ja! Ingen fara, jag ska meddela er så fort jag ger mig ut i trafiken. Det finns ingen anledning att vara rädd. Jag har kontroll.... förhoppningsvis. Filmen jag såg var bra, annat kan man inte säga om en sådan film. Den är väl inte den bästa, men Sex and the City är Sex and the City! Mer än så blir det inte! Och jag bara älskar tjejerna! Usch! Jag skulle nog göra allt för att leva som de gör! Tänk så skönt att alltid ha ångest över vilka Christian Louboutin skor man ska ta på sig på morgonen. Suck. Jaja, medans jag drömmer mig vidare ska jag klä på mig och göra mig i årdning. Ciao!

MONDAY

Åh.. Detta var en dag förra veckan, då vädret var fint och jag fick njuta av det. Imorgon kommer jag att vara ledig och jag ber till högre makter att vädret kommer att hålla. Jag måste göra något åt min hudfärg. Därför ber jag om sol. heh.. Sen vill jag be Felicia att komma hem. Gör det Kvinna! Hej.

READ IT


Jag gick igenom mina bloggar, och fann på en utav dem en länk och två interviuer. Läs dem! Fashionistan Chloé Schuterman gästar här förkväll. Lägg märke till att hon bara är 11 år. Lite överdrivet får jag faktist säga att jag tycker att det är.. Men visst, tufft!


College and glasses

SUMMER IS CALLING

God morgon! Idag är det första juni, och räknas vara starten på denna sommar. Dock tycker jag att sommaren redan visat sig, men den kanske blommar ut idag. Nä, jag ska väl ut om en stund och jogga runt staden, sedan bort till det där nya gymmet och köpa ett medlemskort. Najs. Jag är supertaggad för denna sommars barmarksträning! heh.. Men nu ska jag gå och göra nytta. HEj


RSS 2.0