THE END

SATAN! Den här månaden har gått fort! Den tid av året som gått, har bara rusat iväg. Det känns som att jag inte har hunnit med någonting. Jag har nästan tränat konstant under veckorna, förutom en då jag var hem och då gjorde jag knappt någonting heller. Jag har också farit iväg på en tävling, där jag tog mig ned, vilket var jättebra.

Vad har hänt i Tärna?
Jo, det har varit en hel del drama... Åh sen får jag inte glömma att de nya ettorna var här och tränade med oss. Det var trevligt. Jag ser fram emot hösten som kommer, då vi, min klass ska nolla de kommande ettorna. mohahahha.. Nu sätter en skadeglad Lundgren punkt för dagen och sveper ned ett par glas med honungsvatten. Nu borde jag bli frisk. Good night fellas.

B L A C K B O O K


EAT MEMEMORIES YELLOWEAT MEMEMORIES YELLOW
Blackbook's nya kollection. 1a bilden- Lisa Olsson  www.lisaplace.devote.se  2a t-shirtar jag är sugen på.


PREMIUM

SNUVIG och trött, sitter jag nu i min säng och läser en bra bok samtidigt som jag lyssnar på Melissa Horn. Mysigt. "Jag kan inte skilja på" om limen har mer smak än ingefäran i chokladen jag äter, eller om jag vill ha "En famn för mig"  Ont i huvudet, fick jag nu också...  Take care!

Melissa Horn – Jag kan inte skilja på


HUG MEYES! En stressätande Lundgren, satt nevöst och såg på när Sverige tog ytterligare en medalj. Congratulations fellas!

OS

Klockan 18.30, gs, herrar, första åk.


TAKE A PIC


BULLSHIT

JA, OKEJ... Igår kväll var hela skidhemmet, gymnasiet, en del av byn och jag på en föreläsning, som skulle handla om jämnställdhet, men istället blev det en jävla massa femenististk skitsnack. Jovisst, bryr jag mig om att det ska vara jämnställt, men då ska det ju gälla båda könen. En av de kvinnor så höll i denna föreläsning, diskriminerade homosexuella... Och hon inriktade sig mest på män. Illa där. Nä, jag tyckte inte att jag lärde mig så speciellt mycket utav den föreläsningen, utan blev snarare arg över att dem var så emot män. Dessutom kom det en tjej från Umeå, som satt i styrelsen för en femenistisk rörelse, som tyckte att unga tjejer borde ta för sig mer i musikvärlden. Hon tjatade om att det fanns betydligt fler "killband" bestående av kilar än "tjejband" bestående av tjejer. Det är väl till viss det sant, men det beror väl på vad man har för intressen och vad konsumenterna/lyssnarna väljer att lyssna. "killband" är faktist en genre, det är inte "tjejband" och det är inget ord man använder. Jag kan säga att jag lyssnar på betydligt fler band bestående av killar än vad jag lyssnar på band av tjejer, men jag lyssnar på fler soloartister som är tjejer än killar. Det jämnar ut sig. Hon sa också att tjejer heller aldrig får chansen att arrangera spelningar och festivaler, vilket jag vet är fel. För jag har vänner som har det intresset och som fått sätta ihop spelningar och festivaler ett flertal gånger. Så nej, jag har då sett en annan bild av det. 

Man kunde redan ana att det skulle bli femenistiskt snack, efter att man hade sett inbjudan. Där det stod att det bara var kvinnor som höll i förläsningen. Lite synd om killarna tycker jag faktist att det var..

Jag tycker visst att jämställdhet är viktigt, men då ska det faktist vara lika för båda könen, inte bara för tjejer.
Nu har jag sagt vad jag tycker, vad tycker ni? Är jämnställdhet viktigt? Är det någon skillnad mellan det och femenistiskt tänkande? See ya fellas!


YES.

JAAAA!! JAA! Satan, nu har jag ont i halsen vill jag lova. Skrikit har jag gjort så det räcker och blir över. En aning skadeglad är jag också...  YES! Anja gör det omöjliga! Det är inte många som gör sin värsta krash någonsin och tar en OS-medalj dagen efter. Vilken prestation! Ja, jag vill i alla fall säga att jag beundrar denna tjej! GRATTIS!

Såg ni Anjas prestation i superkombinationen?

SUPERKOMBINATION

YES! Anja tog sig ned på störtloppet, nu återstår bara slalomen. KOM IGEN NU ANJA! nu drar jag och kikar på det...

SKYHÖG.

 

I THINK I like this one. Denna snygging är ifrån Scorett och kostar cirkus 1000 kronor.


TEMLOR


Today is it the Fettisdag.

JAG ÄR helt slut och trött på att äta semlor. Nu dröjer det nog länge innan det blir några fler. Jag tycker att tre stycken var mycket, men Charlotte tryckte i sig fem jävla semlor! Och ungen har aldrig någonsin käkat semlor! Nej, nu blir det av att jobba på beachkroppen och att må bra. Skönt. Jag menar det den här gången, för i morgon springer jag ut tidigt och tar mig en löprunda, si sådär på morgonkvisten. Nu somnar jag nästan på datorn, så jag ska nog lägga ned detta för ikväll. Puss och god natt på er!


Bring back yesterday.

DET VAR alla hjärtans dag igår och jag skrev inget om det. hm.. dåligt! Så då gör jag det idag istället. Jag hoppade upp ur sängen, hämtade tre hjärtan och sprang sedan och delade ut de till en del av min kära klass. Gulligt tyckte jag, men jag vet inte om det uppskattades som jag hade hoppats. Det var det enda extra jag gjorde för den dag som det var. Men idag har jag knappt tänkt på annat än kärlek. Vilket är ganska olikt mig. Jag saknar alla hemma... 

Här får ni en låt också, kanske inte passar så där jättebra till ämnet, men ändå.  The Kooks – Naive


I'm starting to like itBANANA

APA! Nu sitter jag och flipchillar samtidigt som jag pratar med Penn i the phone. Vi pratar om apor, bananer och gainomax. Jag och Penn försöker förstå hur man kan få apan i reklamen att prata.. Frestar man honom med en banan då?? Eller stoppar dem in en radio in munnen på han?? Hmm... Det är frågan. Vi undrar också varför vi människor ska sluta äta bananer för deras skull?? Bananer är ju gott. Jag tänker då fortsätta äta bananer i alla fall. Och där sätter jag punkt för den här kvällen. Sweet dreams.


Blah

JAG VILL skriva ett super, duper, mega långt inlägg, men jag kommer inte på något.


The other side of town


NAJS


ones again the world is upside down


GOD MORGON SVERIGEGE MIG EN APA!

UP, UP AND AWAY

WIIE, jag kom nyss in efter att ha åkt skoter med Alex, Erica och Jakob. Satan vad jag var rädd när Alex svängde sådär att man nästan låg ned i snön. heh... Å Erica föll av. Kul var det i alla fall!

FÖRLUSTModevärlden har precis förlorat en av sina största designer. R.I.P Alexander Mcqueen


ANEWSTART

JA... Jag har inte skrivit ett inlägg på nästan 2 veckor tror jag. Jag har inte funnit ro att sätta mig ned och heller inte blivit inspirerad av något att skriva om... Tyvär

RSS 2.0