1540



JAG ÄLSKAR ULF!

2236

JAG OCH LISABETH färgar håret


Lundgren in action



2214


Fredagens outfit...

Denna dag tog jag mig till Lisabeth med lillasyster och fixade musik på våra julklappar (ipod Touch). Sedan gick vi vidare och träffade människor på bryggeriet. Och jag lyckades ramla in i en lyktstolpe och slå hål på byxorna och knät... Jag förstår inte hur jag lyckades, men det gjorde jag.

2201


Ryssmössa jag fann i källaren

2155

EFTERSOM ATT JAG HAR MISSAT julafton och andra dagar, och jag nu har tid att fylla i de missade dagarna, tänker jag göra det!

JULAFTON!




Finfina julklappar

FUCKING GÄSTBLOGG!

Suck on that bitches! Kändes som att det var det bästa sättet att inleda detta inlägg. Felicia sitter på bussen på väg hem från Uppsala, där hin har myst hela kvällen. Nu ör hon doch hemma om cirka trettio minuter. Då blir det till att färga hår och dricka kaffe! Blir ett bra slut på söndagen!
// Världens bästa Oscar Myrberg

0140

JAG HAR precis sett Gilbert Grape på tv4+... Å usch va sorglig den var. Jag grät.Tänk så ung och snygg Johnny Depp var. Men nu vill Felicia sova, och jag tänker låta henne. Så, god natt på er!

0016



JAAA! GE MIG DVDBOXEN!

0008

OSCAR OCH HANNA var nyss här. Vi gjorde pepparkakshus och lyssnade på julmusik. Nu sitter jag här och surar över ingenting igentligen, fast idag får man vara sur dock inte imorgon! Huset blev ganska fint, även fast jag inte var någon hejare på att göra ett. Se själva på resultatet!




0003

DET ÄR INTE LÅNGT KVAR till julafton och jag är osams med familjen... I alla fall... så tänkte jag berätta lite om gårdagen. Jag åkte till stockholm, och träffade Oscar och Karin. Vi fikade på Coffee (fast det stavades helt annorlunda, det går faktist inte att skriva på dator) och vandrade runt i olika affärer. Jag kom hem med ett par skor, en bas-tröja och en klänning, som var något för stor, men som min kära assistent ska sy in.




Jag kom också på att jag har färgat håret  till ORANGE... Hur blev det?


1720

Is she becoming a new styleicon?









foto: Lindsay Lohan

1655

OJ, OJ.. JAG GLÖMDE BORT GÅRDAGEN. Därför tänkte jag berätta lite om den, si sådär i efterhand.

1209

I went up, got dressed and went to Stockholm.


0000

IMG_2478_redigerad_web

Radar magazine har arangerat en tävling som jag tänker delta i.

2330

DET VAR INTE LÄNGE SEN jag kom hem ifrån Stockholm, där jag tillsammans med hälften av Oscar's familj och Hanna, har varit på modevisning, Oscar's julavslutning. Det var riktigt trevligt! Alla var jätteduktiga och kläderna såg välsydda ut! Jag tog till och med några bilder, så bra blev de inte, eftersom att jag tog dom med mobilen...











Jag är stolt över dig Oscar Myrberg!


MONDAY.

IDAG HAR JAG mest tagit det lugnt och umgåtts med vänner och familj. Vaknade ganska så sent och gick sedan ut och köpte julklappar, jag pekade och pappa betalade.. heh. Men det blev även några pressenter till kära lillasyster. Jag kikade också efter grejer till mig själv, såsom en nyårsklänning, en mysig skjorta och några ringar. Dock blev det inget köp utan jag väntar till imorgon, då jag ska åka till el Estocolmo con mi amigo Oscar.


Halsbandet var en utav det grejer jag invisterade igår. Ca 39.50 kronor från H&M Herr

0010

Coyote ugly och en kopp te hemma hos Hanna, mys! Sleep well cykelställ.

2043


Förlåt för att bilden inte har så bra kvalitet, men jag har tappat telefonen i disken...




Detta är en smygreklam för hund ölen- DOG BEER


Snygg säng!


PEPPARKUKAR! granar...


Dagens citat: Ska de va hårda när man tar ut dem? Men neeej, inget är hårt när man tar ut det!

IDAG HAR VARIT en mycket händelserik dag. Jag har bl.a. farit till Västerås och shoppat, ansiktsmasker, servetter, en grå bas-tröja, ett halsband, en ring och hårfärg... Hmm, vilken färg blir det tror ni? Jag, Hanna, Patricia och båda hundarna har varit ut på en riktigt lång promenad, som inte började så värst bra men slutade med en ledsen hund... (han saknade alltså den andra hunden.. ) Och just nu sitter vi i köket mitt och bakar pepparkakor och pepparkakshus. Och Hanna tror inte att hennes kommer att bli så jättefint, och det tror inte jag heller. Heh... Nej, nu ska vi iväg och kolla på Coyote Ugly på tv. CIAO!


Daul Kim







RIP

1708

JAG VAR ALLDELES nyss nere på stan med min kära lillasyster. Gatorna och hus har täckts av fina ljusslingor, det är så mysigt! Jag fann fina underkläder åt henne, dock inte åt mig... Sen tog vi oss en sväng in på Eurosko, där vi träffade våran kära granne Peter och jag kan idag konstatera att jag har en av de snällaste grannar som finns! Jag provade ett par skor, och jag frågade om han hade ett par med högre klack, vilket han hade. Så han sprang iväg och kom tillbaka med en låda, och berättade historien bakom dom. Det slutatde med att jag fick ta med mig dom hem! JAA! Jag är lycklig!




HAPPY

NÄR JAG KLEV in genom dörren möttes jag av en pussglad hund. Vilket relaterade till att jag svällde upp och såg ut såhär... Usch! Det ser ju nästan ut som att jag har satt in botox eller liknande i ena sidan av läppen.


Älskling jag är hemma nu

JAG HAR ÄNTLIGEN kommit hem till Sala! Jag, Emelie och Elin åkte bil hem med PW. Emelie släppte vi av i Östersund, där hennes kära far hämtade henne. Därefter stannade vi på Sibylla och käkade. Visste ni att de har börjat servera pizza på Sibylla? Det hade jag ingen aning om..



mm, för pizza..


It's cold up here

NÄR JAG vaknade imorse tog jag på mig kläder och traskade ut mot frukosten. Påvägen stannade jag utanför Elins dörr och chikade på termometern.. 28 JÄVLA MINUSGRADER! USCH! Så¨det blir ingen skidåkning idag.. istället kör vi på ett pass i gymmet. Yeah! Det var nästan 2 veckor sen jag vistades där, förutom igår då. Nej, nu ska jag ta mig dit och göra lite nytta. CIOA!

FRANS

Fringed Shorts
Hur lyder er recension av dessa?

GUYS

SÅDANA HÄR bilder borde visas mer på modebloggar landet över. Vi tjejer borde ju faktist tycka att det är roligare att titta på herrarna än damerna, eller? De är av det motsatta könet, de klär sig snyggt, har stil och lever med stil. Vad mer kan man önska sig från en manlig modebloggare? Jag har då fallit för ett par modebloggar, vilka skrivs av killar,  t.ex. Cimon-http://www.tv6.se/cimon ifrån Paradise Hotel och Robin- www.stilrobin.blogg.se Riktigt snygga är dem båda två! KEEP UP THE GOOD WORK GUYS!



 
DAMN! Va snygg han är..

2022

HOT! Wanginspirerad handväskaHOT! Wanginspirerad handväska

JUST NU VILL JAG INGET ANNAT än att hålla denna underbart snygga väska i min hand...  Nitarna gör den så jävla snygg! Detta är en kopia av Alexander Wang's modell, som jag aldrig skulle falla mig in för att köpa, det håller inte min ekonomi för. Men denna hittade jag på www.vivistyle.se , ett tips lite sådär.. Den är inte särskilt dyr heller, så den rekomenderar jag. MEN SPARA EN TILL MIG! hehh..

1126

AAAAH! TVÅ DAGAR KVAR sen är jag hemma! Åh vad jag ska umgås och ha det mysigt. Jag håller just nu på att förbereda mig inför hemresan, genom att städa och packa. Jag kan också berätta att vi ettor nyss sjöng julsånger och visade rumpan för hela skolan. Dock var det bara killarna som stod med rumpan bar.  STAFAN! Bilder på det får lägger jag nog upp senare under dagen, om jag får tag på några.. Kanske en film hade varit kul?

1516

HAR NU KOMMIT IN FRÅN BACKEN, där jag har agerat "spring pojke" åt de som tävlat. Jag själv körde första åket, men körde tyvär ur.. Men jag kommer igen! Denna gång ska jag inte ge mig! Grattis till alla som tog sig ned och presterade bra! Nu ligger jag och halvsover i sängen min, ska väl försöka göra klart den där förbaskade so inlämningen jag har kvar, så slipper jag göra den på lovet. CIAO!

FREAK

MOHAHAHA! Franscesca is finally out of the game!

10 NÄTTER FÖRE JUL...

NAJS! DET ÄR SUPERKALLT UTE, -16.. Under dagen har det varit tävling här och det gick bra för skidhemmet.. Grattis till er alla! Dock var jag för nervös för att göra något åt tävlingen, att allt bara sket sig. Men det är en ny dag imorgon. HEJ SVEJ!

SPARKLEKTION



That's how we do it in Tärnaby

It's official

NU! NU SÅ ÄR DET BESTÄMT! På onsdag/torsdag kommer mina skidor! Wiih! I'm so lucky, lucky. I'm so lucky, lycky! I'm the lucky basterd on VÖLKL!


hihi, gästbloggar

Lundgren är på toaletten så jag (http://feliciaselden.blogg.se) skriver jao.
Nu ska vi ut och vara illegala jävlar, ös medvetslös.
HEHE, posss


lundgren är en riktig konstnär! den här kallar hon "mitt hus på julen"


UPDATE

FÖRLÅT! Jag har brist på inspiration...

Imorgon kommer min kära far, min allra käraste syster och farfar och hälsar på mig. De tar även med sig en hemlig gäst. Hmm... Vem kan det vara? 


Baby it's the fifth of december

VAR DET NÅGON SOM SÅG IDOL IGÅR? Ni som gjorde det kan inte ha missat Westlife. ÅH! Jag tror att jag är nykär! Shane, du är lika snygg som alltid! heh... jag var nämligen kär i honom när jag var 9. Därför blir dagens låt - What about now, från deras nya skiva.  Westlife – What About Now




IT'SSATURDAY

Good morning sunshine!

HÖJDSKRÄCK



JAG VILL SÅ GÄRNA HA DESSA SNYGGINGAR, från topshop.com... Kanske skulle dom passa bra på nyår. Vad tycker ni? Nu ska jag tillsammans med klassen titta på Flickan som lekte med elden, som jag nyss har köpt på Konsum  för endast 149 kronor. BRA PRIS!

96781

DÅ VAR DET AVKLARAT! Jag är nu vaccinerad mot den vanliga flunsan. Ont gjorde det men inte så farligt, lite öm är jag väl men inte så värst mycket. Jag precis tagit mig en kvällfika, sådär strax efter träning. Idag fick det bli några minuters hockey och sedan fyrtiofem minuters innebandy. Nu sitter jag här och dricker en kopp te och myser för mig själv... (kunde vara trevligt med sällskap) Men, men, imorgon åker gänget till Funäsdalen och vi ettor stannar hemma och tränar. Nej, nu får jag skriva klart och pallra mig iväg till vallaboden och göra i årdning mina slalomskidor. Tschyss! 

TAKEIT

AHH! EFTERSOM ATT JAG INTE FÅR TA H1 A1 sprutan ska jag istället sparka iväg till sjukan och ta den vanliga influensa sprutan. Vilket jag tycker är mycket bättre. Önska mig lycka till! May god be with me... eller?


NAME THE PET

NAME THE PET har nyligen släppt en skiva, som många kanske har hört på spotify... Jag har väl inte lyssnat så mycket på den men jag har ändå lyckats fastna för den här låten. Så varsegoda, sätt er ned och lyssna på den här godingen. By the way, så är Signe Simensen med i videon...




new-image

new-image4

SKINN

 

DET HÄR ÄR det första jag ska lägga pengar på när jag kommer hem! Så spara ett par SKINNBRALLOR åt mig...

2010

vogue-kalender

vogue-kalender2
vk


HÄR HAR NI kallendern från VOGUE för 2010. I love all the sparkling and lightning things. Modellerna som pryder dessa foton är Natasha Poly, Raquel Zimmermann och Iselin Steiro. Jag är nu mätt och belåten efter en lite för stor potion av tacopaj. Härnäst ska jag iväg till gymmet och träna överkropp om inte annat. Ciao!

GOODMORNING.


I'MSTUCK!



DETTA ÄR DÅ CIMON FRÅN PARADISE HOTEL. Jag har verkligen fastnat för denna serie/dokusåpa som har visas på 6an, har aldrig fastnat för någon serie så att jag måste se varenda avsnitt tidigare, men dessa kan jag inte missa! Den är väl kanske inte det bästa att lägga ned tid på, men det är så roligt att förstå hur de tänker, det känns nästan som att man själv är med och deltar... SKULLE DET VARA NÅGOT KANSKE? Hah! Tänk vad kul det kunde vara! Nej, nu ska jag sätta mig ned och titta på avsnitt 10.. Adios!

första december

IDAG ÄR DET FÖRSTA DECEMBER, julkallendern har börjar, det är tjugofyra dagar kvar till jul och tjugotvå tills jag kommer hem till Sala! WOHO! Tiden går så fort när man har roligt! Nu har det snackats om att tävlingen jag ska på i helgen har blivit inställd och att alla inte får starta... hmm, klurigt. Jag får troligtvis tävla, men kanske inte de som är opuktade, tråkigt för dom. Hoppas att allt löser sig och att alla blir glada! Hihi.. Åh! Vad jag vill ha jul

RSS 2.0