Rise and shine

God morgon bloggen!

Jag har sovit 2 timmar i natt... Woho! Frukosten som stod på bordet, ligger nu i min mage, och jag är mätt och belåten. Mamma berättade världens märkligaste sak. Min moster Julia, har gått och skaffat en sköldpadda, och de har redan en katt. Katten tyckte inte riktigt om sköldpaddan i början, men vänjde sig efter tiden som gick. De blev till och med goda vänner. Så en dag när katten inte var hemma, så hör Julia ett mjau, och det kommer ifrån sköldpaddan! Det är ju inte sant! Aja, nu ska vi åka i alla fall. Hoppas det går bra och att vi är framme i tid. Vi ska väl anlända till Tärnaby runt 6 någon gång ikväll. Adjö!

Ready to take of

AHHH! Panik, stress och ångest! Usch vad jobbigt det är att flytta! Å jag känner att jag inte alls var beredd på det här. Allt gick så fort! Nu ska jag packa in det sista i väskorna/lådorna och sedan in med allting i bilen... Sen vet jag en som ska ta en lång och skön dusch. 

Det är helt sjukt vad jag kommer sakna den här staden och människorna som bor i den. Jag har hunnit säga adjö till några utav de närmaste kompisar jag har, men jag har missat en... På grund av att hon är sjuk. Jag vill säga att jag kommer sakna dig, och jag älskar dig. Du kan förvänta dig många samtal här framöver. Det gäller även andra! Jag vill gråta för att det känns rätt, men jag är antagligen för stressad för att det ska kunna komma fram några tårar. Nej, nu ska jag ge mig iväg och fixa det sista! God natt och ha det så bra! Nya inlägg kommer när jag har fått min nya dator. 

Adios amigo! Gästblogg!

Jag kommer sakna dig, jättejättejättemycket
Jag har växt upp med dig, träffat dig nästan varje dag i 11års tid nu.
Det kommer kännas så himla tomt utan dig..
Du kommer inte ha samma plats i Sverige längre, inte jag heller
Men jag hoppas att jag kommer ha samma plats i ditt hjärta, på samma plats som du har i mitt.

Mitt tips till dig är; Köp en ren, låt mig köra över den, så splittar vi pengarna.

We didn't need a castle made of stone
- just you there as I grow old
your heart to hold on to
all i ever needed was you

/
Felicia Selden
http://feliciaselden.blogg.se


Tisdag 11/8

Hola!

Jag har nyss pratat i telefon, med en liten pojke... Nej, nu ska jag inte vara dum! Han ska i alla fall komma hit och hälsa på mig. Så jag är väl lite stressad, eftersom  jag har så mycket att göra innan jag flyttar. Nu ska jag väl städa lite, för det ser förjävligt ut... Jag skriver nog ett ytterligare inlägg senare ikväll. Vi hörs!


Home Sweet Home

Söndag 9/8 -09

Jag är helt utmattad utav denna underbart trevliga resa. Jag har fått mycket bättre kontakt med ledarna, eftersom vi alla har bott så nära och tätt inpå under denna vecka. Under resans gång, har jag återigen väckt mitt intresse för arkitekttur, vilket har varit väldigt roligt. Många bilder med hus och trädgårdar har jag tagit, när vi har spatserat runt på gatorna i Tartu, Pärnu och Tallin. Den estniska matkulturen är lite annorlunda gemfört med våran, men ändå ganska lik.

Sanna-klara och jag bestämde oss för att gå ut på "JAKT ", och leta pojkar. Vi hade också en överenskommelse, och den löd att vi skulle få ihop 10 stycken nummer, från olika pojkar. Vi misslyckades! Kanske var vi för kräsna, eller så fanns det inga... Vi fick i alla fall 4 nummer, och det var ganska dåligt, men utbudet var inte så stort! De två senaste nummerna kommer nog att komma till stor användning i framtiden...

Min och Oscars plan, blev heller aldrig genomförd. Vi hittade inte världens första Wayne's Coffe... Tråkigt! Jag som skulle göra en tavla och till Wayne's i Sala ;) Det får bli en annan gång!

Jag och Sanna-klara ska nu iväg till Måns Ols och ta oss ett dopp, och sedan sova i solen. Det blev ju inte så mycket sömn inatt... heh, party all night long!!


Resan börjar med en trevlig lunch, tillsammans med Oscar


Sen satte vi oss på tåget till Sthlm, där jag hade sällskap av dessa
Så fort vi tagit plats i hytten, satte jag igång med lite träning


Både Sanna-klara och Oscar blev fascinerade utav detta
Det lilla som fanns kvar utav Tallinmuren


Kära dagbok...


Puss å hej

RSS 2.0